Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Depron indoor pylon racer ,,Pushy galore"
- REX
- Mazák
Depron indoor pylon racer ,,Pushy galore"
[ytube]VcpnO8wGRhk[/ytube]
Před nějakým časem mě zaujalo tohle video a někdy v minulém týdnu jsem si na něj vzpomněl ....
Před nějakým časem mě zaujalo tohle video a někdy v minulém týdnu jsem si na něj vzpomněl ....
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
- REX
- Mazák
Re: Depron indoor pylon racer ,,Pushy galore"
No a nebudu zapírat že mě napadlo si letadýlko postavit, takový malý rychlý (doufám) a roztomiloučký
Zatím to váží skoro nula, nula, prd ....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- REX
- Mazák
Připravené na zálet, letová 78 gramů..... Čekám že bude rychlé a do haly to nebude, tak uvidím.
- REX
- Mazák
Jinak na maximálce se to a jekotem řítí po obloze ale žádná extra raketa to není, lehce rychlejší éro, ale co je pecka, tak to je kolmé stoupání do nevidím, tah motoru je cca 2,5x vyšší než hmotnost
- REX
- Mazák
A konečně pár letových....
- REX
- Mazák
Indoor pylon racer jde opravdu v hale provozovat a létat, ale chtělo by to o level lepšího pilota nebo ruce, ideálně obojí...
Po dvou startech a vždy dvou kolečkách jsem to přetáhl a pokaždé praštil na plocho o zem, poprvé OK, podruhé roztočená vrtule vylomila motor a zlehka poškodila trup, nic co by nešlo za chvilku opravit vteřiňákem. Ještě že jsem trup zespodu vyztužil nalepeným páskem uhlíku po celé délce....
Takže závěr: buď nelétat v hale, nebo trénovat, trénovat a trénovat a bude to v poho
Po dvou startech a vždy dvou kolečkách jsem to přetáhl a pokaždé praštil na plocho o zem, poprvé OK, podruhé roztočená vrtule vylomila motor a zlehka poškodila trup, nic co by nešlo za chvilku opravit vteřiňákem. Ještě že jsem trup zespodu vyztužil nalepeným páskem uhlíku po celé délce....
Takže závěr: buď nelétat v hale, nebo trénovat, trénovat a trénovat a bude to v poho
Nepomohl by tady Rexi gumičkový unašeč, když je v omezeném prostoru haly předpoklad nějakých kolizí a tvrdších přistání? Já sice nejsem zastáncem gumičkového uchycení vrtule, protože s ním mám velice špatné zkušenosti, ale u takhle malých modelů uvnitř haly bych se mu asi nebránil. Jinak modely to jsou fakt pěkné a zajímavé
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
Gumičkové unašeče mi nevadí, používám je celkem dost a v tomhle případě by asi i pomohl, ale vrtule 3x2 je přišroubovaná dvěma šrouby M2 a něco dalšího se mi na to klonovat nechtělo... Opravitelné snadno a halu už asi moc pokoušet nebudu, na to mám jiná éra