Jo joo, Lídlák.... O tom bych tu mohl něco napsat a podělit se...
Každopádně to slušivé svahové samokřídlo (děkuji za kompliment) je moje práce, moje video
Tak nejprve o tomhle samokřídle. Samokřídla všeobecně mám rád a když jsem potkal plánek na předělávku, bylo hned jasno že ho musím udělat, prostě jsem musel mít
Takže jsem předělal, viz video a že s tím budu létat na svahu jak je i vidět. Jenže zkušenosti se svahem žádné, použitý svah nevhodný takže se nakonec moc neosvědčilo (dneska už mám jiné zkušenosti a vím víc co a jak, létal bych s ním víc .... )
Pak syna napadlo, že by ho chtěl omotorovat aby si trochu s něčím zalétal. OK, dal jsem do něho tedy 10,5 gramový motor, nejprve na 2S Li-Pol a světe div se ono to taky létalo!!! Nebyl to sice žádný divočák, trochu se to ploužilo, ale létalo to, byl jsem spokojený. Kluk ale po nějakém čase moc ne, že by ho chtěl zrychlit, použily jsme tedy 3S Li-Pol s odpovídající vrtulí a trochu to sice ožilo, ale stále nebyl spokojený.
V současnosti je osazený AXIkem 2208/xx s odpovídající vrtulí s 3S Li-Pol 850mAh a už z něho je slušná stíhačka, je s tím sranda a musí se při startu dost přemýšlet aby se správně hodil a hlavně ne na plný plyn, jinak je to vždycky čenichovka, musí se hned po startu přitáhnout kvůli vyosenému motoru hodně dolů. Jinak když se dá při startu lehce přes půl plynu a dobře se zahodí, je to celkem v pohodě
Ještě jsem ho taky podle této fotky střílel gumou a létal s 35MHz

fotka je z 9.září 2018
IMG_20180909_150712~2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...