12m. Tak to je na mě už moc velký... no ještě že přistávám zásadně jen na cestu

. To už se člověk docela projde než takové letiště přejde
 . To už se člověk docela projde než takové letiště přejde   . Já mám 13 x 47 m a je pravda, že někdy je to tak okorát na délku
 . Já mám 13 x 47 m a je pravda, že někdy je to tak okorát na délku  

.
 .
Díky díky. To to bylo vidět to hnojivo?martin104 píše:Dneska jsem se byl podívat na letišti a musím pochválit Karase a Jardu jak to kluci včera hezky pohnojili. Vypadá to , že letos nebudem stačit sekat jak tráva poroste.

vitstar píše:chlapci to chcete mít hodně sena?
 To ani ne, jenomže tady je půda hodně pískovitá a za celou sezonu tam vyroste tráva max. 30cm, možná ani ne, samozřejmě počítám dvě senoseče. Jen tak trochu jsme to "pocukrovali" aby trává trochu zhoustla. Doufám, že přijedeš někdy k nám zalítat.
  To ani ne, jenomže tady je půda hodně pískovitá a za celou sezonu tam vyroste tráva max. 30cm, možná ani ne, samozřejmě počítám dvě senoseče. Jen tak trochu jsme to "pocukrovali" aby trává trochu zhoustla. Doufám, že přijedeš někdy k nám zalítat.  
 .No a nebo majitel bude mít aspoň víc materiálu na tvorbu hnoje.
 .No a nebo majitel bude mít aspoň víc materiálu na tvorbu hnoje. 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: ClaudeBot a 0 hostů