:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Letiště Josefov 19.5.

Zde je místo pro již ukončené akce, kde můžete zveřejnit vaše fotografie a pochlubit se vašimi zážitky.
zdekar
Zkušený
Zkušený

Letiště Josefov 19.5.

Příspěvek od zdekar »

Ahoj. Narazil jsem na netu na tuhle akci:
http://www.jaromer-josefov.cz/akce.php? ... bJaromer=a

Vypadá to zajímavě. Modely letadel i skutečná letadla. Program od 10:00, vstupné 50,- Kč. Tak komu se to zdá daleko do Kutné Hory na TOP modely, tak máte i něco blíž (tedy podle toho z které strany republiky koukáte). :)

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: Letiště Josefov 19.5.

Příspěvek od frantaletec »

Ahoj,určitě do Jaroměře pojedu.

martin104
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Taky špekuluju,že bych se jel do Jaroměře mrknout. Ještě uvidim v sobotu ráno jak se mě bude chtit.

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Tak se tam třeba sejdem. Jako poznávací znamení povedu slepici na provázku... ale hádám, že by se ke mně pak nikdo nehlásil, tak nic :lol:
Šak víš jak vypadáme, tak se třeba potkáme.

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Tak tedy super akce, tolik jsme od toho ani nečekali. Až se prohrabu fotkama a něco vyberu tak sem něco dám a zbytek bude na rchoubách... dám odkaz. Vystoupení Martina Šonka na závěr programu bylo dech beroucí. Překlopení na záda hned na startu nebo nožák v 30cm nad zemí, atraktivní modely... krása.

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Tak malá ochutnávka... zítra více.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

martin104
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Podle fotek to musela bejt super akcička ;) , těším se na další fotečky. Bohužel jsem se tam nedostal. Snad příště.

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

zdekar píše:Tak tedy super akce, tolik jsme od toho ani nečekali. Až se prohrabu fotkama a něco vyberu tak sem něco dám a zbytek bude na rchoubách... dám odkaz. Vystoupení Martina Šonka na závěr programu bylo dech beroucí. Překlopení na záda hned na startu nebo nožák v 30cm nad zemí, atraktivní modely... krása.
Byla to moc povedená akce, s tím souhlasím, ale ,,nožák 30cm nad zemí,, je trochu přehnané, ale pro názornost, že byl fakt nízko to beru...
Člověk by se asi divil, kdyby to šlo změřit :lol:
A někam se jim ztratila L-410??? Když hlásil, že odstartovala z HK, tak byla za chvilinku vidět na obzoru a pak se ztratila za baráky Josefova.... Sice už jsem pak neslyšel komentář, ale měla udělat nějaký průlet před BH5kou a ta se za čas objevila, nějak mi to hlava nebere.
Asi se piloti spletli a letěli na jinou akci, nebo do Němec :D :D :D
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Škoda, že jsme se tam nepotkali. Sice jsem na sobě měl klubové triko, ale v tom větru jsem si radši na sobě nechal i bundu.
Jinak seděli jsme ještě s kolegou Islamem v modelářské sekci hned vedle té Extry 300 Martina Šonka. :) Perfektně zabrané místo. Letadla parkovala kolem nás, akrobacii nám dělali nad hlavou, fakt paráda.

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Tak tady jsou slibované foto. Já tam nebyl, takže nemohu nic nepsat, ale podle fotek to bylo určitě pěkný. ;)
http://www.rchouby.cz/galerie/modely/jo ... index.html
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Minulé modelářské akce“