Jak se starat o letiště - sekání,hnojení atd.
Re: Jak se starat o letiště - sekání,hnojení atd.
12m. Tak to je na mě už moc velký... no ještě že přistávám zásadně jen na cestu
Karas:
ještě chvilku a budeš moc na letišti přijímat motorová rogala a ultralighty . To už se člověk docela projde než takové letiště přejde . Já mám 13 x 47 m a je pravda, že někdy je to tak okorát na délku
ještě chvilku a budeš moc na letišti přijímat motorová rogala a ultralighty . To už se člověk docela projde než takové letiště přejde . Já mám 13 x 47 m a je pravda, že někdy je to tak okorát na délku
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby bylo víc lidí a traktůrek tak neváháme a prodloužíme to na 100m. Člověk nikdy neví co si pořídí za éro. Chtělo by to koupit, pak bychom tam mohli dělat co bychom chtěli, takhle jsme stále omezení majitelem.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
Dneska jsem se byl podívat na letišti a musím pochválit Karase a Jardu jak to kluci včera hezky pohnojili. Vypadá to , že letos nebudem stačit sekat jak tráva poroste .
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Díky díky. To to bylo vidět to hnojivo?martin104 píše:Dneska jsem se byl podívat na letišti a musím pochválit Karase a Jardu jak to kluci včera hezky pohnojili. Vypadá to , že letos nebudem stačit sekat jak tráva poroste .
chlapci to chcete mít hodně sena?
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
To ani ne, jenomže tady je půda hodně pískovitá a za celou sezonu tam vyroste tráva max. 30cm, možná ani ne, samozřejmě počítám dvě senoseče. Jen tak trochu jsme to "pocukrovali" aby trává trochu zhoustla. Doufám, že přijedeš někdy k nám zalítat.vitstar píše:chlapci to chcete mít hodně sena?
Ale tak seno navíc není na škodu. Zrovna zkouším pěstování hlívy ústričné a píšou, še dobře roste i na slámě, tak třeba ze sena by taky šla .No a nebo majitel bude mít aspoň víc materiálu na tvorbu hnoje.
Seno prodáte, krize nám dýchá na záda. Taky na jaře letos stavím králikárnu
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=
Tak kdybys potřeboval seno, můžeš si přijet