Micro Horten RC-builder.com

Název napovídá vše. Konstrukčně nejjednoduší RC modely.
joskapilot
Plodný uživatel

Re: Micro Horten RC-builder.com

Příspěvek od joskapilot »

Krásná práce!!!

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

joskapilot píše:Krásná práce!!!
Díky, jsem rád že se líbí, já jsem taky spokojený se stavbou 8-)
Ale teď jakou kamufláž? Něco jednoduchého a líbivého.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

REX píše:Už zbývají jen nějaké barvičky, přidělat kabinku a vyvážit.... Váha stále víc než luxusní 8-)
IMG_20241015_095653.jpg
To se asi vejde do 250g i s FPV kamerou a servem na rozhlížení :lol:
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

To by se vešlo, ale nechystám se tom tam dávat ;)

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Malý, téměř nicneříkající náhled....práce sice pomalu, ale pokračují, už to má i nějakou barvu, hotovo ale ještě úplně není 8-)
IMG_20241018_220615.jpg

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Ten náhled říká víc než dost, že nemáš čas luštit křížovky ;)
Ale pěkná práce 8-)
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

IMG_20241021_224031.jpg
Prozatím dobojováno. Za mě spokojenost jak to vypadá... splňuje požadavek jednoduché camo.
Mám už i na hrubo vyváženo, jsem kolem 227 gramů.
Ještě zbývá napípat do vysílačky a poslat do vzduchu, tak snad bude po prvním letu vypadat stále stejně jako teď... :roll:

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Novinka dnešního dne, MicroHorten letěl a jsem velmi nadšený, budu pět jen samou chválu, takhle jsem si dlouho nejen modelářsky nespravil náladu jako dnes!! Fakt paráda!

Po dvou hezkých bezvětrných dnech, kdy už byl model připravený, ale já si nedokázal udělat čas, jsem se dneska konečně utrhl v pracovní době, jak jinak.... (ale zjistil jsem že je to nejlepší čas na zalétávání nových modelů, nikde nikdo a je na to klid) ..ale už se začíná rozfoukávat, což tomuto modelu ani malinko nevadí.

Natáhl jsem gumolano s kouskem provázku a očkem na konci na snazší start a střelení modelu, házet rychlejší éra moc neumím a tohle je jistota, navíc nepoužívám žádný harakiry zařízení, ale jen natáhnu a z ruky pustím, jde to v jednom naprosto bez problémů, doporučuji.

Takže Hortena jsem dostal do vzduchu a jaké překvapení s jakou rychlostí a ladností se vydal vstříc prvnímu letu! Nádherný pohled nejen na tvar letadla, ale i na zbarvení, které se mi prostě líbí.

Model létá příjemně rychle, ale zase nijak extrémně, ale já rychle modely rád, pro někoho jiného by to mohlo být nepříjemně rychlé. Na můj vkus tak akorát, je předvídatelné, krásně reaguje na řízení no a je to samokřídlo, takže žádné záludnosti se nekonají, prostě celkově paráda, rozhodně spokojenost a pokud budu od RC-builder ještě někdy něco objednávat, pořídím si ještě jedny výřezy do zásoby, co kdyby náhodou byly potřeba a já je neměl :lol:
A ještě fotka po prvním úspěšném letu nesmí chybět !
A ještě fotka po prvním úspěšném letu nesmí chybět !

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Když je letadlo krásné s ladnými tvary, tak musí létat krásně ;) To některá ošklivá letadla, jako třeba F-117, létají jen proto, že jsou tak ošklivá, že je země od sebe odpuzuje :lol:

Odpovědět

Zpět na „Samokřídla a delty“