Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Depronový hydroplán Jupiter Duck do 250g od Jivaro-Models

Kategorie sama pro sebe. Modely startující z vodní hladiny jsou jistě něčím zajímavé.
Odpovědět
pepan
Plodný uživatel

Depronový hydroplán Jupiter Duck do 250g od Jivaro-Models

Příspěvek od pepan »

Jak jsem už zmiňoval zde viewtopic.php?p=11976#p11976
pustil jsem se bez zkušeností do stavby depronového hydroplánu Jupiter Duck, zde jsou plánky zdarma ke stažení, kdyby se někdo inspiroval. ;)
https://jivaro-models.org/jupiter_duck/ ... #gsc.tab=0

Cílem je přiblížit se k tomuto
Obrázek

Většinu hlavně velkých dílů jsem nařezal už před časem ale jiné povinnosti pokračování v práci odsunuli.
Dnes večer plánují říznout ten zbytek a pokusím se to na sucho vyskládat k sobě pro lepší predstavu jak to bude vzájemně sedět.

Než to začnu lepit, uvítám nějaké obecné rady. :)

LEON
Mazák

Re: Depronový hydroplán Jupiter Duck do 250g od Jivaro-Model

Příspěvek od LEON »

To vypadá zajímavě, připomíná mi to modely z FB skupiny RC Cartoon planes ;)
https://www.facebook.com/groups/554795789688386
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Re: Depronový hydroplán Jupiter Duck do 250g od Jivaro-Model

Příspěvek od REX »

Leone vypadá to jako Cartoon, ale aby to bylo úplné, ještě by měl mít namalované očička ;)

Pepane, jaké obecné rady máš na mysli? Teď také zrovna skládám jedno depronové éro... Poskládat na sucho je dobrá věc, něco jsem nevěděl jak přesně má být a poskládáním se vše vysvětlilo a ještě jsem přišel na nějaké další věci které měli být předem vytvarované, tak jsem to napravil....
No a teď pomalu a postupně lepím, jen chce vše promyslet co jak bude aby se nemuseli dodatečně řešit detaily jako kudy vést kabely od serv, motoru regulátoru atd...
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět

Zpět na „Hydroplány“