Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Kde koupit hydroplán v EU přes PayPal?

Kategorie sama pro sebe. Modely startující z vodní hladiny jsou jistě něčím zajímavé.
Odpovědět
zdekar
Zkušený

Kde koupit hydroplán v EU přes PayPal?

Příspěvek od zdekar »

Ahoj. Už delší dobu sháním nějaký hydroplán a nechce se mi to teď kvůli těm problémům s poštou kupovat mimo EU.

Nejen kvůli sobě, bych zde rád založil téma o různých hydroplánech a kde v rámci EU se dají pořídit. Aby koupě byla co nejjednodušší, tak podmínkou je možnost platby přes PayPal nebo obchod z ČR. Těch obchodů nemusí být moc... stačí max. 2 z ČR a z EU. Pokud možno uvádějte eshopy, s kterými máte dobrou zkušenost (pokud zkušenost nemáte, napiště to v příspěvku).

Postupně budu dávat jednotlivé modely do tohoto příspěvku. Tak nějak začnu sám.

Coota (RTF)
Obrázek
ČR
- helimodel.cz

Salagou (ARF)
Obrázek
ČR
- rcshop.eu
- topmodelcz.cz

SeaBee (ARF)
Obrázek
ČR
- rckane.cz

SIG Aqua Star (rozsyp)
Obrázek
ČR
- jino.cz

PS:
Pokud s některým z e-shopů máte špatnou zkušenost, tak ho můžu ze seznamu stáhnout.

zdekar
Zkušený

Re: Kde koupit hydroplán v EU přes PayPal?

Příspěvek od zdekar »

Letadlo se kupuje i podle vzhledu a zatím jsem si vybral 3 kandidáty, ale nějak je nemůžu sehnat (samozřejmě i za rozumnou cenu :) ). Takže i když tu nějaké na trhu jsou, tak zatím hledám.

- Icon A5
- AquaStar
- SeaWind
(hledám je v tomto pořadí). Icon A5 mají nově na HobbyKingu, ale ne v DE skladu... takže zatím čekám. V DE skladu je zatím jen verze od GuanLi, která se mi ale moc nelíbí a nebyly na ni ani moc dobré reference.

Pajax 007
Znalý uživatel

Příspěvek od Pajax 007 »

Zdarec
Reaguju na ten tvůj výběr. Aquastara nebrat!!!! Hodně špatná zkušenost. Lítá dobře ale z vody nejde , parchant líná :)
Pajax 007

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Čoveče ani nevím, jak se mi tam do toho seznamu dostala, jelikož jsem jí tam nechtěl. :) Asi jsem myslel AquaCat od stejného výrobce jako je Polaris.
http://flyairhobbyrc.com/images/Aqua%20Cat.jpg

No ale už je to jedno, objednal jsem si Seawind :)

Odpovědět

Zpět na „Hydroplány“