PavelN píše:Tak to sis po docela dlouhý přestávce vzal slušný sousto na rozjezd. Ale je fakt, že pokud máš něco "nastavěno" tak to není problém i když už se jedná o docela složitou stavbu. Chce to i trochu prostor, je to docela velký éro. No a pak takové to zapálení-nastartování. Což je u mě momentálně problém, protože jednoznačně vede aerovka.... Tak uvidím kdy se k tomu dostanu. Mám rozdělaný 3 modely a ani jeden se zatím nijak nechýlí ke konci. A to chci ještě i nově potáhnout křídla na VT - 116 poté co jsem ho zavětvil na stromě....
Koukal jsem na fotky na orlika na strome

Ja jsem se modelarine venoval uz prakticky od detstvi. pochazím ze Zlínska a litat mne ucil Franta Bayer (F3B). Jezdili jsme po morave po zavodech, tehda jeste RCV2 a nebo F3J. v te dobe jsem jeste vedl asi 5 let krouzek mladych modelaru ve Zline.Zacinal jsem jako skoro kazdy od hazedel, A3, A1, gumaky, rc vetrone, motoraky,.. Pak jsem sehnal praci v SRN a na modelarinu nebyl cas. Ted ziju na vysocine s zenou a mame skoro 3 leteho kluka. A tak mne to tahne zase zpet do mladi a k modelarine. Nastaveno uz neco mam,nekolik maket na gumu z 2. svet. valky od radka gregovskeho a lubomira koutneho thunderbolt p47, BF 109 E, ki 61,spitfire, arsenal,... asi 5x RCV2, 1xF3J, 1x F3B, RC motoraky 2 hornoplosniky na motor mvvs 2 a 2.5 a jednoho dolnoplosnika od fary kawasaki ki 61. Akorat se musim jeste dostat domu do zlina, kde mam skoro vsechno vybaveni, modely a spoustu materialu. Blanika, jsem chtel uz jako kluk, ale nemel jsem plan a tehdy jsem ho nikde nesehnal, a kdyz jsem ted narazil na rc revue na jeho plan , nevahal jsem nechal jsem jim tam skoro 2000 za dalsich nekolik peknych planu hlavne od fary vcetne VSO , co mas ty

Akorat nemuzu najit balsoriz od modely, to byl dobry pomocnik. To co se ted prodava uz je o nicem, Kdyz vidim jednoduche, polystyrenove modely, bez povrchovych uprav, apod. nechce se mi verit kam se modelarina posunula

Takze se budu drzet klasiky jako driv a poctive konstrukci

Jinak pekne veterany, klobouk dolu