JOJO
Re: JOJO
Oznamuji všem přítomným smutnou zprávu, že dnes v 10:00 došlo k tragické nehodě mého joja. Nechápu ,proč při běžném létání a sestavě kterou jsem letěl snad 1000x se stalo letadlo neovladatelné. Letěl jsem kolmo vzhůru cestou s výkrutem a nahoře bolíbený přepad přez čumák. Letadlo si dělalo co chtělo a žuchlo kolmo do země.Nereagovalo vubec na nic na přidání plynu na přitažení výškovky ani na křidélka. Tímto končím se spalovákama. Nebaví mě strnule koukat jak letadlo padá a bát se aby někoho nezabilo nebo někomu nespadlo do baráku. Něvěřím už ani elektronice.
Souhrn: motor po motorovou přepážku v zemi, pravé křídlo vytržené , trup přeraženej.
Asi by to šlo opravit ,ale mě se už nechce.
Souhrn: motor po motorovou přepážku v zemi, pravé křídlo vytržené , trup přeraženej.
Asi by to šlo opravit ,ale mě se už nechce.
- Přílohy
-
- IMG_4243.JPG (111.74 KiB) Zobrazeno 3070 x
-
- IMG_4242.JPG (110.82 KiB) Zobrazeno 3070 x
Ahoj, tak je to čerstvé, ale mám pocit, že u tebe to motorama nebude. Já skončil se žhavíkama skrz to, že mě prostě xhcípaly, zadíraly se a fyzicky mě ubližovaly Tobě podle toho co píšeš i ten mustang i to jojo padly na to, že nereagovaly ty éra na povely. Takže u tebe spíš nějaká zákeřná závada v RC. Tedy si myslím podle toho jak to píšeš. Nebo možná baterky v letadle, stačí kontakt uvibrovanej ap. Tím směrem se možná zaměř. Taky není vyloučeno pokud lítáš 35 nějaký rušení a to není vyloučeno ani na 2.4 Pokud lítáš 35 možná by stálo za úvahu to omrknout nějakým přehledovým přijímačem. To jen tak co mě tak napadlo. V každým případě si nenech vzít vítr z plachet, i když na náladě to nepřidá, je třeba válčit do vítězného konce
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=
Tohle jsem lítat na 2.4 chz. Je prostě něco v rc soupravě buď vysílač nebo přijímače nevím. Motorama to není, protože ty motory oba šli jak z praku. Kor v jojáku to byl motor dravec. Myšlenka že končím ze spalovákama spočívá vtom, že se už opravdu bojím abych tím spalovákem někoho nezabil nebo nezranil. Větroněm z EPP se mě to těžko povede. Nedokážu ani popsat jakej jsem měl strach když spadl mustoš za horizont jestli někoho netrefil.
Dobře, ale přece nezůstaneš u eppáků. Vyměň soupravu, starou prodej, kup novou a válči dál. Já mám tu fc-16 35mhz dal jsem do ní frsky bez telemetrie a zatím to nezablblo ani na 35 ani na těch 2.4. Ovšem stejně z toho nemám stopro pocit. A tak jak jsem ted dodělal toho dvoumetra akrobata s 52 motorem, tak se na to necítím. Proto ho zkusím prodat a za utržený peníz chci koupit soupravu solidnější. Letadlo zas po kouskách nějak dám dohromady, ale víc peněz najdenou se blbě ukrádá z rozpočtu. Pokud se ho teda podaří prodat. Dneska jsou ty tržní ceny proklatě nízko Na rc musí být spoleh.
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=
To je právě ono. Dneska taky pouští do vzduchu každej kde co (WIFI atd) a limity nikoho neserou. Jak otom čim dál víc přemýšlím tak to muselo bejt něco co zablblo. Joják nikdy nebyl náchylnej na utržení proudnic a to jsem snim dělal mnohdy velké píčoviny. Dneska to bylo nic extra akrobatického aby kvuli tomu spadnul. To by při troše vule zalétl i piper . Přitom předtím jsem létat 3 baterky s katanou a v pohodě. PŘEHODIL jsem si ve vysílačce pamět na joja a šel do vzduchu. Po cca 5ti minutách bylo dolétáno. Jsem nasranej,ale nesmírně šťastnej, že to žuchlo pár metru vedle baráku a ne do něj. Možná si pořídím nějakého combata nebo tak něco fakt se teď necítím na spalováka. To jsem si chtěl pořídit, před tímto pádem, starší canary a přidělat na něj háček aby jsme mohli tahat větroně. Teď se mě do toho moc nechce nevím.
-
- Plodný uživatel
No nekecej Martine,že jsi roztřelil druhý letadlo v tak krátkém čase.Tomu se mi nechce ani věřit.
To jsi asi měl navštívit nějakou kartářku,jestli je to alespoň letos poslední. Tohle by mě asi na dlouhou dobu odradilo z lítání.Teď začni pomalu s nějakým EPP a postupně získáš jistotu a chuť na něco většího.Přeju ti aby jsi se z toho srabu brzo dostal.
To jsi asi měl navštívit nějakou kartářku,jestli je to alespoň letos poslední. Tohle by mě asi na dlouhou dobu odradilo z lítání.Teď začni pomalu s nějakým EPP a postupně získáš jistotu a chuť na něco většího.Přeju ti aby jsi se z toho srabu brzo dostal.
Franto děkuju. Už pokukuju po nějakém epp combatu tak do 1500 kč i s elektronikou. Nechci teď nic velkého. Čas a okolnosti mě donutěj možná opravdu koupit tu vysílačku co má Tomáš a pak pujdu zas do spalováku.
Tak to je smůla
První co bych řešil je souprava. Na tuhle evidentně není spolehnutí a tak by šla fofrem z chalupy. Pokud k ní máš nějaký osobní vztah tak si ji nechej na lodičku nebo autíčko, ale do vzduchu neee!. Ono je celkem jedno jestli létáš motoráky nebo EPP, pokud není souprava 100% tak létání s čímkoli je zacházení s ohněm v prachárně. JoJo opravíš to půjde. Držím ti palce
První co bych řešil je souprava. Na tuhle evidentně není spolehnutí a tak by šla fofrem z chalupy. Pokud k ní máš nějaký osobní vztah tak si ji nechej na lodičku nebo autíčko, ale do vzduchu neee!. Ono je celkem jedno jestli létáš motoráky nebo EPP, pokud není souprava 100% tak létání s čímkoli je zacházení s ohněm v prachárně. JoJo opravíš to půjde. Držím ti palce
Osobní vztah k ní nemám, tak došetřím a pujde z baráku a budu špekulovat o něčem jiném. Přesně jak píšete když nejde letadlo spolehlivě řídit je to prostě průser
Tak to je veliká škoda, že jsi měl zase po tak krátké době havárii. Teď budeš asi chvilku nedůvěřovat RC soupravě, budeš si trochu nejistý,..., ale časem to určitě přejde a pořídíš zase nějakého pěkného spalováka. Určitě nezůstaneš jen u EPP.
Optic 6 - 2,4GHz, Easy Glider Pro, Mentor, Extra 300