vypadá to tak nějak, no je to v podstatě prototyp
  vypadá to tak nějak, no je to v podstatě prototyp   a vzadu zespodu ploutvička pro snazší odhození při startu.
  a vzadu zespodu ploutvička pro snazší odhození při startu.S rourami 30g, k tomu vepředu momentálně dovážení +10g

vypadá to tak nějak, no je to v podstatě prototyp
  vypadá to tak nějak, no je to v podstatě prototyp   a vzadu zespodu ploutvička pro snazší odhození při startu.
  a vzadu zespodu ploutvička pro snazší odhození při startu.

bohužel nebylo úplné bezvětří jak bych potřeboval, takže to s ním občas celkem dost házelo (letová 40g) a záleželo na tom, jak zrovna při odhozu fouklo... Některé lety byly ale velmi hezké a pěkně spořádané jak se patří
 bohužel nebylo úplné bezvětří jak bych potřeboval, takže to s ním občas celkem dost házelo (letová 40g) a záleželo na tom, jak zrovna při odhozu fouklo... Některé lety byly ale velmi hezké a pěkně spořádané jak se patří  

Ultralehká varianta určitě a mám takovou zhruba vymyšlenou, byť jsem o něčem takovém původně vůbec neuvažoval, ale objevil jsem něco zajímavého, tak třeba...

Přinejmenším ale aspoň ty výlisky (KIT) by se mohly zkusit jako stavebnice nabídnout, tohle si na koleně jan tak každý doma neudělá, a nabouchat se toho asi dá slušný množství
 Přinejmenším ale aspoň ty výlisky (KIT) by se mohly zkusit jako stavebnice nabídnout, tohle si na koleně jan tak každý doma neudělá, a nabouchat se toho asi dá slušný množství 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: ClaudeBot a 0 hostů