:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

mikro vrtulníček

Modely, které ke svému letu nepotřebují křídlo jako takové, blíže není potřeba popisovat.
frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

mikro vrtulníček

Příspěvek od frantaletec »

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _RTF_.html

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... e_TX_.html

Ahoj.Protože jsem ten svuj vrtulníček zrušil,že už opravit nejde,díval jsem se na nabídku v HK.
Poradte,který by byl lepší.Vím,že jsou oba jen laciná hračka,ale nechci se tomuto odvětví modelařiny dál věnovat.Dík,Franta.

tomíno
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: mikro vrtulníček

Příspěvek od tomíno »

ahoj franto, bubble copter ne e z jednoho prostyho duvodu. je to trikanal. tzn. ovladas vysku, otaceni kolem svisle osy a naklaneni dopredu dozadu. pokud se rozletis mirne do strany musis ho nejdriv otocit a pak az srovnat ocasnim motorkem. potrebujes na nej daleko vic mista. kamos ma podobny rizeni a je to otrava. pokud si chces vybrat jeden z tech dvou tak ten druhy. jediny problem by mohly byt nahradni dily a mozna az moc velka stabilizace. z osobni zkusenosti ti radim koupit hned vic baterek at si zalitas. nejlepsi bys ale mel si priplatit a koupit aspon colibri V4.5 pro profipack. mel sem a stoji to za to. v plny "rychlosti" sem to napral do futer asi ve 2m vysce a vrtas v pohode. triskal sem s nim docela dost a nikdy sem nic na nej nekupoval.
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

No,myslel jsem taky ten čtyřkanál.Hlavně pro to,že si myslím,že bude mít lepší dosah než ten první.Abych nedopadl jako s tím co jsem mněl,že mi hned ulítnul.
Nechci do novýho investovat moc peněz,protože je to jen zábava na doma pro špatný počasí a nebude mě to asi bavit dlouho.Mám nabitý Paypal 600 kč,tak snad mi to bude stačit včetně poštovnýho. ;)

tomíno
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomíno »

tamto ti ulitlo diky tomu ze to melo prenos na IR. to je hodne citlivy na IR zareni od slunce. takze je obcas riziko litat treba proti oknu :D u 2.4 se nemusis bat. teda snad. uz sem taky parkrat spadnul na spektrum DSM2 :(
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Tak objednám ten čtyřkanál,snad mi alespon na chvíli uspokojí v poznání něčeho novýho,co jsem ještě doposud moc nelítal.

vitstar
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od vitstar »

:mrgreen:
"teda snad. uz sem taky parkrat spadnul na spektrum DSM2"
Tak to mě po........ To mě teda vysvětli za jakých okolností jsi spadl na DSM2. Moje vlastní zkušenost a myslím, že už víc jak 5 let mi říká, že DSM2 je na rušení celkem imunní a pády jsou spíše na ruce, odfláknutou el. instalaci a nevhodné používání přijímačů s malým dosahem a podbité baterky. I když sám provozuji AR 6001 ve větroni 2,6m a deklarovaný dosah 500m překračuji celkem pravidelně a rozhodně jsem se nesetkal se ztrátou signálu nebo zahlcením přijímače Wifi signálem od provozovatele internetu a to létám v dohledové vzdálenosti vysílačů. Jinak na spektrum DSM2 jsem přešel poté co nám zamrzl hitec dualband v Extře 2,5m a ta se pod plným plynem vydala zemi vstříc a od té doby jsem nezaznamenal jediný problém s rušením. :mrgreen:

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Taky jsem několikrát spadl po ztrátě signálu u DSM2,ale přičítám to méně kvalitním přijímačum Orange,které občas používám.

Puma163
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

Já teď koupil synovi nějakej ESKY za 1400 jetej s dvouma baterkama a moře listama v perfektním stavu. Z bazaru. Chce to sledovat a dá se najít. http://www.miga-modelyrc.cz/miga-modely ... Hz-4ch-RTF
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Já používal DSM2 téměř 3 roky a bez problému. Ovšem poslední rok se to začínalo sr... Během měsíce jsem havaroval se dvěma modelama (neřízený pád). Do toho kamarád také rozbil éro a ve větroni přišel na velmi malý dosah. Já používal kopie z HorizontHobby. Nejsou to Orange ale kopie se značkou Spektrum. Nevím zda byl problém v přijímači či vysílači, ale kdyby kamarád téměř ve stejném místě jako já nespadnul tak bych to neřešil. Nakonec jsem prodal vysílač i přijímače a přešel na Futabu, kterou s naprostou spokojeností používam téměř rok. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

tomíno
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomíno »

jen sem chtel rict ze v setu si nekdy clovek nemuze bejt jistej ani znackou. mam tu vysilacku cca 3roky a taky slapala. az ted co let to vypadek signalu. kdyz model bindnu na kamosovu DX7 tak v pohode. dneska se tak dela hodne veci. dva roky a slus.

za 1400 mas i fungl novej V4.5. sice jenom s jednou baterkou ale ta se da koupit na emotors za 58Kč. mel sem v ruce par dvourotoru od malejch po easycopter V6 ale i s tou V4.5 se to neda srovnat. proste jednorotor je lepsi. hlavne na ven nebo do malych prostor. jednorotor pri otaceni drzi vysku a neni tak citlivy na toceni vzduchu v mistnosti. samozrejme jednorotor +bel-hiller :D

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vrtulníky a vírníky“