Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Podvalník za RC auto, poslední výtvor r.2024
- REX
- Admin
Podvalník za RC auto, poslední výtvor r.2024
Podělím se s vámi o můj poslední výtvor roku 2024, končil jsem dnes 31.12. ve 21.hodin!
Jedná se o podvalník na převoz RC aut za jiným RC autem, v tomto případě expedičních modelů.
Podvalník je mé vlastní konstrukce, vyrobený z materiálů které jsem měl v dílně, z hliníkového a pozinkovaného plechu, hliníkových profilů, spoje jsou hliníkovými trhacími nýty průměr 3mm a kolečka jsou kupovaná v RC obchodě.
Vše je udělané na míru aby se daly velikostně zkombinovat a odvézt všechna auta, která doma vlastníme. Ještě chybí udělat nájezdy a nějaké osvětlení, ale na to už momentálně není čas a zítra odpoledne ve 13.hodin jedeme expediční jízdu Zlíč - Ratibořice...
Jedná se o podvalník na převoz RC aut za jiným RC autem, v tomto případě expedičních modelů.
Podvalník je mé vlastní konstrukce, vyrobený z materiálů které jsem měl v dílně, z hliníkového a pozinkovaného plechu, hliníkových profilů, spoje jsou hliníkovými trhacími nýty průměr 3mm a kolečka jsou kupovaná v RC obchodě.
Vše je udělané na míru aby se daly velikostně zkombinovat a odvézt všechna auta, která doma vlastníme. Ještě chybí udělat nájezdy a nějaké osvětlení, ale na to už momentálně není čas a zítra odpoledne ve 13.hodin jedeme expediční jízdu Zlíč - Ratibořice...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podvalník za RC auto, poslední výtvor r.2024
Ahoj, vleky stavím rád a ten tvůj je hodně povedený 

- REX
- Admin
Děkuji, snažil jsem se, některé věci bych udělal trochu jinak, ale bych jsem limitovaný tím co bylo momentálně k dispozici.... A hlavně chtělo by ho udělat odpružený, ale na to nebyl čas ani nápady 
Ale tvoje stavby budou jistě propracovanější.

Ale tvoje stavby budou jistě propracovanější.
- LEON
- Admin
Jak děláš Rexi to ohranění na okraji těch plechů? Máš na to nějaké nářadí, nebo přípravek? Nebo pouze šikonvé ruce a svěrák? 

Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete
(Pro přidání pište SEM)

- REX
- Admin
Hele úplně jednoduše, ty okraje jsou pozink 0,55mm, který je jen jednoduše ohnutý v ohýbačce o 180⁰ a smáčknutý na doraz, udělá to krásnou zaoblenou hranu 
Jinak je to všechno v podstatě ruční práce, dost věcí vymyšlených za pochodu při stavbě a to je také místy při detailnějším pohledu znát.

Jinak je to všechno v podstatě ruční práce, dost věcí vymyšlených za pochodu při stavbě a to je také místy při detailnějším pohledu znát.
- LEON
- Admin
Jakou ohýbačku plechů vlastně máš?
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete
(Pro přidání pište SEM)

- REX
- Admin
Kdysi dávno (cca 20 let) jsem koupil nějaký domamont, nic továrního, takový svařenec, pán evidentně vyráběl doma na kšeft, nutně jsem rychle něco potřeboval a kupodivu mi slouží k naprosté spokojenosti dodnes
Dokáži ohnout metrovou délku, černý plech 0,8mm.

Dokáži ohnout metrovou délku, černý plech 0,8mm.
- REX
- Admin
Nakonec velice slušná účast

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- LEON
- Admin
To je mazec, na takové akce se předem domlouváte na nějakém autíčkářském fóru, nebo na FB?
(Pro přidání pište SEM)

- REX
- Admin
Žena to najde vždycky na FB: RC Náchod, z.s.
Odklikne že se zúčastníme
tak sebereme co máme doma a jedeme 
Odklikne že se zúčastníme

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 1415 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od BeneFitmodel
-
- 2 Odpovědi