Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Výstava For Model 2024 ještě zítra 22.-24.3.2024 Olomouc

Zde je místo pro již ukončené akce, kde můžete zveřejnit vaše fotografie a pochlubit se vašimi zážitky.
Odpovědět
BeneFitmodel
Zkušený

Výstava For Model 2024 ještě zítra 22.-24.3.2024 Olomouc

Příspěvek od BeneFitmodel »

Naposledy upravil(a) BeneFitmodel dne 25 bře 2024 08:57, celkem upraveno 1 x.
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... ;-)

pepan
Plodný uživatel

Re: Výstava For Model 2024 ještě zítra 22.-24.3.2024 Oatrava

Příspěvek od pepan »

Včera na ČT24 jsem zahlédl z výstavy reportáž, ale neprovedlo se to dohledat.
Našel jsem jiné video a spoustu fotek. Zajímavé by to asi bylo.
https://olomoucky.denik.cz/zpravy_regio ... odels.html

REX
Mazák

Re: Výstava For Model 2024 ještě zítra 22.-24.3.2024 Oatrava

Příspěvek od REX »

Tak hlavně alespoň něco, když už není Model Hobby, ani jarní výstava Modely se neujala, v HK to bylo takové komorní/místní, takže kdyby nebyl For Model, nebylo by skoro nic!
Té nulové propagace opravdu velká škoda, žena by se do Olomouce také zase ráda podívala a to je co říct...
Jinak co si pamatuji, tak jsem se tam před nějakými odhadem 10-ti lety byl podívat a sice mě nijak zvlášť nezaujala, ale to bylo ještě srovnání s Model Hobby.
Podle fotek to bylo tentokrát určitě zajímavější a bylo by na co koukat, no opravdu škoda....
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

BeneFitmodel
Zkušený

Re: Výstava For Model 2024 ještě zítra 22.-24.3.2024 Olomouc

Příspěvek od BeneFitmodel »

Snažil jsem se dohledat tu zmiňovanou reportáž na webu České televize... :roll: Katastrofa, na to že je živí video tvorba, tak vyhledávání v ní mají z roku raz-dva no děs hrůza. Nechápu, že namluvený obsah už dávno nemají přepisován pomoci AI do textů. Fakt jsem se snažil, někdo to tam nejspíše bude, ale v dnešní době nikdo nebude prolézat hromady 0,5-2 hod video záznamů z 2-3 dnů aby něco našel...

Zklamán sem přešel na YT, zadal do hledání název výstavy a to je vše... zde jsou nějaké výsledky toho jak to tam vypadalo. :D

Reportáž z For Model 2024 sestřihaná z fotek

Jiné rychlé průřezové reportáže z výstavy

Výstava pohledem milovníka železnic
[ytube]ZIg9aYZHUlM[/ytube]

Detailní pohled na jednu lodičku

Shrnuto a podtrženo z toho co jsem proletěl, k vidění byli všechny možné modelářské odbornosti i ve funkčních ukázkách, jen ti letečtí modeláří nic... Alespoň házedla, gumáčky nebo halové RC modely tam být mohli, když třeba na park fly venku nebylo počasí či místo ... :?
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... ;-)

LEON
Mazák

Re: Výstava For Model 2024 ještě zítra 22.-24.3.2024 Olomouc

Příspěvek od LEON »

Česká Televize a AI? To jsi mě rozesmál :lol:
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

Odpovědět

Zpět na „Minulé“