Na tohle jsem asi ještě moc mladej, tuhle vychytávku už neznám, já vždycky používal delta mix na vysílačce, ale je to každopádně šikovný nápad
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nemůžete stahovat přílohy z nich, nebo vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Když chybí ve vysílači delta mix :-)
- LEON
- Mazák
Když chybí ve vysílači delta mix :-)
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
Re: Když chybí ve vysílači delta mix :-)
Tak tuhle vychytávku znám a samozřejmě byly doby, kdy vysílačky mnoho neuměly dalo by se říct....
Jó to byly časy, zažil jsem, moje první vysílačka Hitec Focus 4.... 4-kanál, ručičkový voltmetr, mechanické trimy, reversy pomocí mechanických přepínačů, velikosti výchylek se nastavovaly mechanickými potenciometry, docela sranda, všechno se muselo co nejvíc nastavit a odladit mechanicky, i to aby se ovládací plochy vychylovaly na jednu stranu víc než na druhou (např výškovka, křidélka) žádné elektronické fičury, kterými se to dneska dohání! A ještě jednou těm méně chápavým odkojeným moderní dobou, ŽÁDNÉ ELEKTRONICKÉ FIČURY!!! Ano, zní to neuvěřitelně, ale opravdu to i fungovalo
No a taky se létalo s delta křídly a šlo to, opět mechanicky, přesně tak jako je na videu
Jó to byly časy, zažil jsem, moje první vysílačka Hitec Focus 4.... 4-kanál, ručičkový voltmetr, mechanické trimy, reversy pomocí mechanických přepínačů, velikosti výchylek se nastavovaly mechanickými potenciometry, docela sranda, všechno se muselo co nejvíc nastavit a odladit mechanicky, i to aby se ovládací plochy vychylovaly na jednu stranu víc než na druhou (např výškovka, křidélka) žádné elektronické fičury, kterými se to dneska dohání! A ještě jednou těm méně chápavým odkojeným moderní dobou, ŽÁDNÉ ELEKTRONICKÉ FIČURY!!! Ano, zní to neuvěřitelně, ale opravdu to i fungovalo
No a taky se létalo s delta křídly a šlo to, opět mechanicky, přesně tak jako je na videu
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...