Jo dělám, furt něco, někdy teda spíš pí....ny

ale tak nějak se snažím furt nějakým způsobem věnovat letadlům a hlavně svým!
Mám nějaké koupené EPPáky ozembouchy na létání kdykoliv, kdekoliv a taky pro kluka něco nenáročného a hlavně levnějšího na rozlétání....
Zkoušel jsem taky cestu koupených letadel, k jednomu jsem nedostal ten správný vztah tak šlo z domu a to druhé jsem si oblíbil, až jsem s ním praštil tak, že odjelo v popelnici

jen ,,vnitřnosti,, skoro všechny naštěstí přežily.
Ano, Horten má uřízlý konec a tam je tlačná vrtule na prodloužené hřídeli od motoru, který je umístěn hlouběji ,,v trupu,,
Baterka bude normálně 3S2P, hmotnostní předpoklad byl 3kg, ale spíš se bude blížit 3,5kg, takže myslím že na dvoumetrovku lehouš.
Jinak letadlo je překrásný, až neuvěřitelný jak je propracovaný na dobu kdy vzniklo!!!
A co se týče spalovacích turbín.... cena je jaká je, dají se sehnat málo létané na bazaru za ,,hezkou,, cenu, tak nějak jsem letos sbíral zkušenosti a musím říct že je to technicky úplně v pohodě, je to celkově složitější systém, ale suprově propracovaný, dá se s tím naučit a fungovat velmi rychle! Jen ten adrenalin a umět v hlavě vypnout myšlenku co má člověk v rukách a bylo by to dokonalé

Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...