Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Me163 Komet

Modely letadel bez pohonné jednotky. V poslední době jsou oblíbené modely kategorie F3K.
Odpovědět
LEON
Mazák

Me163 Komet

Příspěvek od LEON »

Jeden pěkný bezmotorák speciálně pro REXe ;)
https://www.ebay.de/itm/314049586558?ha ... SwhYlityIZ

Obrázek
Naposledy upravil(a) LEON dne 14 srp 2022 07:56, celkem upraveno 1 x.
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Re: Me163 Comet

Příspěvek od REX »

....... nějak to tu nestíhám vstřebávat! :?
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

LEON
Mazák

Re: Me163 Komet

Příspěvek od LEON »

Komet sem, Komet tam, Komet kam se podívám :lol:
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Re: Me163 Komet

Příspěvek od REX »

https://www.motionrc.eu/products/skynet ... 27,%202019

A pro změnu další Komet.... Chvíli jsem o něm přemýšlel, ale rychle ho zavrhl, protože některé detaily nic moc a hlavně vrtule v čumáku letadlo dost przní! Prostě se mi nelíbí a za ty prachy mi nestojí za to.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět

Zpět na „Házedla a DLG“