Celkem dlouho jsem po něm na stránkách Hořejšího pokukoval, až jsem se jednou rozhodl a přes Jino objednal. Ani ne do týdne mi přišel email, že ho mají v Hradci a hned druhý den jsem pro něj jel.
Docela překvápko, celkem malá papírová krabice bez jakýchkoliv nápisů či obrázků mi nedala a hned jsem musel nakouknout dovnitř.
Další překvápko... celkem malý, ale hodně bachratý červený laminátový trup zabíral celou krabici a nic víc v ní na první pohled nebylo. Po dotazu zda-li tam jsou křídla, jsem byl prodavačem ujištěn, že tam opravdu jsou, že už je taky hledal

Letadlo už mám celkem dlouho doma, řádově 2měsíce a skládám jen když je opravdu chuť a čas.
Jelikož jsou doporučované motory opravdu raketově rychlé (udávají až přes 260 km/hod), chtěl jsem původně osadit něčím skromnějším, ale po konzultaci s panem Hořejším jsem nakonec vybral nejslabší doporučený. I tak z něj mám trochu vítr, eCalc spočítal maximálku lehce přes 210km/hod a nerad bych ho hned rozštípal

V podstatě chybí do letuschopného stavu dodělat opravdu jen málo, kabinu, připájet regl, zapojit elektroniku, koupit vhodnou baterii a je to.... ale jelikož mám ještě Flashe 35mHz, tak bude k éru i nové rádio, ale na něj ještě musím sehnat nějaké drobné

A pár fotek pro představu, rozpětí něco málo přes 900mm a předpokládaná letová hmotnost do 900g.