Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

mikro vrtulníček

Modely, které ke svému letu nepotřebují křídlo jako takové, blíže není potřeba popisovat.
frantaletec
Plodný uživatel

Re: mikro vrtulníček

Příspěvek od frantaletec »

Ahoj,takže jsem se pokoušel objednat z HK.Mají cenu 20 dolaru,ale za poštu chtějí asi 39 dol.
Takže jsem mrknul na Ebay tam cena kolem 20 dolaru,ale doprava zdarma.Sice je to zase ten IR.Ale za ty prachy-no nekup to.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0665290131

tomíno
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomíno »

je to nejenom IR ale dokonce i trikanal :( uvidis jak blbe se s tim bude litat......
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20

frantaletec
Plodný uživatel

Ten Nanocopter byl taky tříkanál.

Puma163
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

Dopadne to stejně, já bych to děckám už nekoupil. Nakonec na to i chlapci přišli sami. Chce to něco na co jsou náhradní díly, normální lipolky ap.
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

frantaletec
Plodný uživatel

Tak to máš pravdu,ale ke konci existence tohoto vrtulníčku jsem to už dostal do ruky,takže skoro žádný nárazy na překážky,které se v začátcích určitě podepsali na zkáze vrtulníku.Nakonec se na řízení podepsali vnoučata,kteří to taky zkoušeli a to určitě nepřispělo k celkové životnosti. :(
A jinak nějaké náhradní díly na Ebay taky nabízejí. ;)

frantaletec
Plodný uživatel

frantaletec píše:Ahoj,takže jsem se pokoušel objednat z HK.Mají cenu 20 dolaru,ale za poštu chtějí asi 39 dol.
Takže jsem mrknul na Ebay tam cena kolem 20 dolaru,ale doprava zdarma.Sice je to zase ten IR.Ale za ty prachy-no nekup to.

Tak už mi z Ebay potvrdili,že mi vrtulníček poslali 22.3.Tk jsem zvědav,kdy dorazí.Chtějí za něj 19,30dolaru a poštu vubec nepočítali,což je užasný,když v Jinu jsem podobný koupil za necelých 800kč
:D
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0665290131

frantaletec
Plodný uživatel

Ahoj.Takže objednáno 21.3. a dorazil dnes vpořádku.Jsem nadšen.A poštovné zdarma.Ceští dodavatelé se mohou stydět. :D

Odpovědět

Zpět na „Vrtulníky a vírníky“