Dnešní podvečer.

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
BaPe
Plodný uživatel

Dnešní podvečer.

Příspěvek od BaPe »

REX
Mazák

Re: Dnešní podvečer.

Příspěvek od REX »

Paráda :) , pěkné polétání v klídku, pohoda, relax, o tom to je. Přistání skoro k noze, jen to nejdřív vypadalo že ho pejsek aportuje, ale evidentně ví co smí a co ne...
Taky jsem se těšil na večer, už odpoledne naznačovalo že bude klid na mou ,,mouchu,,
Po práci v práci ještě další okolo baráku, domů jsem se dostal v půl sedmý, jenže koupat děti, dát staršího závisláčka na tatínkovi spát a když jsem se utrhl, manželka si vzpoměla na zprovoznění ,,terénního,, kočárku, což pro mě znamenalo nafouknutí koleček ( o půl devátý bych mohl startovat, říkám si, to stačí na dvoje baterky v pohodě, víc jich stejně nemám... chodím na cestu cca 30 metrů od domu, létám mezi baráky) jenomže ejhle, zádrhel, jedno kolečko mi to zhatilo, za boha něšlo nafouknout, jakoby totálně ucpané :evil:
Takže rozborka, sborka... nic, jiný ventilek... nic... a to už jsem na létání rezignoval chvíli sem se s tím ještě pral a nakonec nějak do tý zas.... pneumatiky natlačil :twisted: a byla skoro tma, tak snad zítra...
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

martin104
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Bape:
krásné polétáníčko opravdový relax. Včera byl večer jak vystřižený z modelářské příručky,taky jsem neodolal.
REX:
pomalu by jsi měl uvažovat o krátké dovolené od manželky :lol: když tě takle úkoluje :lol: jinak se z toho blázníš. Každej si musí najít chvilku sám pro sebe a odpočinout si. Vím jaké je to když jsou malé děti ( mám dvojčata a naštěstí jim je už 7 ) ale když byli malí tak to byl masakr taky ;) . Pak tě akorát všechno sere a nic nejde. Čapni éro jdi si zalítat za barák a uvidíš jak ti hned bude líp.

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Tak já mít dvojčata, tak nevím, nevím jestli bych to rozdejchal :lol:
A docela nám to i ,,hrozilo,, tchýně je z dvojčat a tchán z trojčat... ale vždycky jsem říkal, že cestou z porodnice to je kolem Babyboxu :lol: :lol: :lol:

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Tak dnešní podvečer vůbec nebyl vhodný na klidné polétání, teda vůbec žádné létání....
Zataženo, bouřka, liják, vítr a tma o nějaké 2 hodiny dřív než když je slunečno :!:

BaPe
Plodný uživatel

Zde proháníme naše výtvory.

Příspěvek od BaPe »

MiMi_Solid_AcopyLarge.jpg
MiMi_Solid_AcopyLarge.jpg (119.99 KiB) Zobrazeno 5509 x

martin104
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Dnes se udělalo super odpoledne a tak to nešlo jinak, než chytnout letadlo a hurá na letiště. Létal jsem na letišti v Bolehošti asi od 15 do 18 hod. Díky velké účasti dětí jsem nestačil vyvážet a odhazovat parašutisty ;) . Jen škoda ,že neměl sebou nikdo foťák a nešlo celou akci zdokumentovat ;) .

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Čert vem foťák, hlavně že sis parádně zalítal ne?!

martin104
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

To je fakt , zalítal jsem si super a v sobotu odpoledne půjdu zas ;) , už teď se těším. Musím nějak vykoumat, abych mohl BEZPEČNĚ odhodit 3 paragány. 2 už mám natrénovaný v pohodě ;) .

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Tak hlavně aby neodmítaly vystoupit a nedržely se kde nemají :lol: náležitě je před seskokem pouč :!:

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“