:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

A zas dnešní podvečer.

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
Odpovědět
BaPe
Plodný uživatel
Plodný uživatel

A zas dnešní podvečer.

Příspěvek od BaPe »

Naposledy upravil(a) BaPe dne 30 črc 2012 21:59, celkem upraveno 1 x.

martin104
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: A zas dnešní podvečer.

Příspěvek od martin104 »

Mě to nějak blbne nebo nevím , ale slyším zvuk a obraz nikde ;)

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Chyba asi bude na tvém přijímači. Mě to jde normálně... a pěkný polítání. Ještě kdybyste měli kamery na těch větroních, tak ty záběry by taky mohly být zajímavé. :)

BaPe
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

Už se pracuje i na snímaní ze vzduchu.

BaPe
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

http://medik16.rajce.idnes.cz/moje_leta ... letani.jpg

Jaroměř z výšky,točeno z Eisyglidera.

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

BaPe píše:http://medik16.rajce.idnes.cz/moje_leta ... letani.jpg

Jaroměř z výšky,točeno z Eisyglidera.
Paráda, jak to člověk zná ze země když projíždím na Hradec, hned jsem poznal kde létáš...
Dokonce i žně jsou zachycené :lol:
Jako používáš kameru?
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

BaPe
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

No,když sem napíšu co je to za kameru,a způsob jakým ji kolega "nainstaloval" na Eysíka,tak hodně lidí tomu neuvěří.
Cena kamery byla (298kč) +50poštovné.
Jedná se špionážní kameru v klasické propisce,tá se dá v polovině rozebrat jako klasická propiska,a zůstane ti jenom USB s čipem a kamerou o průměru 16mm a délkou 50mm.(Jakoby vrchní díl propisky),
to pak vemeš kudlu jak kolega,udělal díru :lol: do kabinky a nacpal tam kameru a hurá do vzduchu.
A světe div se,kupodivu to i fnguje,za tú cenu,no neber to.

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

BaPe píše:No,když sem napíšu co je to za kameru,a způsob jakým ji kolega "nainstaloval" na Eysíka,tak hodně lidí tomu neuvěří.
Cena kamery byla (298kč) +50poštovné.
Jedná se špionážní kameru v klasické propisce,tá se dá v polovině rozebrat jako klasická propiska,a zůstane ti jenom USB s čipem a kamerou o průměru 16mm a délkou 50mm.(Jakoby vrchní díl propisky),
to pak vemeš kudlu jak kolega,udělal díru :lol: do kabinky a nacpal tam kameru a hurá do vzduchu.
A světe div se,kupodivu to i fnguje,za tú cenu,no neber to.
Hmmm, dobrý vyřešení uchycení kamery :twisted:
Taky jsem na tuhle kameru koukal, ale nepřesvědčila mě... bohužel, když vidím jak točí, měl jsem ji vzít. Koupil jsem ,,klíčenku,, ale asi taky docela dobrý ;)
Jo a dnešní podvečer opět ukázkový :!: včera sice taky, ale měli jsme návštěvu, tak jsem si nezapáčkoval :(

BaPe
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

Až se někdy poženeš na Hradec dej echo,a vem sebou éro a "hodíme " páčky,je tady supr místo,louka na kopci,a můžeš tam přijet autem,a nebo pěšky asi 150m.Zdejší uživatel fora(ksanndy) Zdeněk Andrš by mohl vyprávět....... :lol: :lol: :lol:

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

BaPe píše:Až se někdy poženeš na Hradec dej echo,a vem sebou éro a "hodíme " páčky,je tady supr místo,louka na kopci,a můžeš tam přijet autem,a nebo pěšky asi 150m.Zdejší uživatel fora(ksanndy) Zdeněk Andrš by mohl vyprávět....... :lol: :lol: :lol:
Já poslední dobou už na Hradec moc nejezdím, natož abych měl cestou ještě čas páčkovat...
Ale snad to někdy vyjde, hoď sem nebo do SZ nějaký odkaz na mapu, kde to konkrétně je abych si zkoukl přístupovou cestu.
Sice to není do Jaroměře daleko, ale rodina s dvěma dětmi není časově to pravé, navíc navečer.
A dnes opět luxusní podvečer, akorát to občas trochu kopalo- dvouplošník 87g :mrgreen:

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní modelářská témata“