Existuje něco jako instantní beton?
Existuje něco jako instantní beton?
Ahoj. Potřebuju na balkóně záplatovat okraje betonem... napadlo mě, jestli existuje něco jako instantní beton? No prostě pytel se směsí, do které bych jen nalil bodu, zamíchal, napatlal a nechal zatvrdnout. Nemusí to být přímo beton, třeba nějaká jiná hmota... ale aby to chvíli vydrželo (původně tam beton byl a částečně ještě je). Nejsem zrovna extra kutil, takže co nejvíc easy Máte někdo zkušenost s podobnou hmotou?
Re: Existuje něco jako instantní beton?
Jo existuje
V kterémkoli "kutilském" obchoďáku koupíš betonový potěr v pytlích o různé hrubosti. V běžných stavebninách taktéž. Jsou na různé účely a na různé síly vrstev. Pak existují tzv vyrovnávací stěrky na beton anebo přímo lité samonivelační vrstvy. Takže vřele doporučuji navštívit nejbližší stavebniny a tam tenhle dotaz vznést. Určitě ti rádi poradí. Budeš se divit co instantních věcí se vyrábí a prodává.
V kterémkoli "kutilském" obchoďáku koupíš betonový potěr v pytlích o různé hrubosti. V běžných stavebninách taktéž. Jsou na různé účely a na různé síly vrstev. Pak existují tzv vyrovnávací stěrky na beton anebo přímo lité samonivelační vrstvy. Takže vřele doporučuji navštívit nejbližší stavebniny a tam tenhle dotaz vznést. Určitě ti rádi poradí. Budeš se divit co instantních věcí se vyrábí a prodává.
Ok... oběma díky. Zatím ještě není to správné počasí, takže jsem si chtěl nejdřív něco prostudovat na internetu než se do toho pustím Tak abych aspoň věděl co přibližně chci, než půjdu do prodejny a nekoukali na mě jak na blázna .
Jednoznačně flexi lepidlo na dlažbu použij a pod něho perlinku jako armaturu a máš to na hodně dlouho. jakejkoliv beton se časem vydrolí a popraská. Mám to vyzkoušeno na střeše jako přechod zeď hliníkovej plech a dobře se to maže.
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=
No přímo dlaždice nepotřebuju, ty drží dobře... ale pak je takový šikmý kraj a ten se přes zimu vydrolil. Možná nejlepší bude fotka:
- Přílohy
-
- balkon2.jpg (352.76 KiB) Zobrazeno 5588 x
-
- balkon1.jpg (234.97 KiB) Zobrazeno 5588 x
Však to lepidlo použiješ jako beton nebudeš tam dávat dlaždice, mázneš lepidlo, na to pásek té perlinky a na to zas mázneš, uhladíš a hotovo. To lepidlo je daleko lepší jak beton a drží. Flexibilní lepidlo na dlažbu. je po 25 kilech v pytlích cena kolem 200 +- A ten mech zlikviduj nějakou chemiíí je to určitě lepší jak beton
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=
Aha... tak to jo. Představoval jsem si to jako lepidlo a ona to je v podstatě malta. Díky... popřemýšlím o tom.
Mě se to osvědčilo i na terase i na střeše. Na střeše okraje plech zeď a na terase stejný případ jako ty, ale na té terase jsem to dělal bez té perlinky. A nakonec jsem to přetřel zbytkem tlumexu na spodky aut co jsem měl doma. určitě je to lepidlo lepší než beton. ::)) Vyzkoušeno Ale mělo by být flexi. Flexi by mělo být po vytvrzení v jisté míře pružné a i jako že izolace. Ovšem do jisté míry. Stejně ti pod to časem zateče těma spárama narušenýma mechem a mráz udělá svoje. Ovšem myslím, že to flexi by to mohlo vydržet, mě drží i na pružným plechu, kterej pracuje. Ono to je lepidlo, ale jako maltu-beton to použiješ
Souhlasím s flexi lepidlem:
1) odstranit všechny volné části betonu
2) vyškrábat všechen mech
3) mezi beton a dlažbu nebo co to tam je dát silikon
4) napenetrovat nanést Flexilepidlo a do něj zamáčknout perlinku
5) začistit a zarovnat do roviny a jeden den na to nešlapat
1) odstranit všechny volné části betonu
2) vyškrábat všechen mech
3) mezi beton a dlažbu nebo co to tam je dát silikon
4) napenetrovat nanést Flexilepidlo a do něj zamáčknout perlinku
5) začistit a zarovnat do roviny a jeden den na to nešlapat