Jinak je vidět, že kluk už to má v ruce a jen tak dál, protože jestli ho to baví, tak to je dobře.

Neboj, uvidíš. Už mám od Oty další dvě baterky, takže se někdy sejdeme. Už se pracuje na sestřihu ze soboty, takže tam ho uvidíš aspoň na video, pokud se nesejdeme dříve než to bude.martin104 píše:Blahopřeji k záletu Mustanga. Už se těším až uvidím let na vlastní oči.![]()
No to on touží už teď ::))) V zimě jsem ho nechal udělat dvě kolečka s tím Excelem a už by chtěl, ale je mu jasný ještě, že ještě by s tím nepřistál. Teď je nachystán k záletu Skippy, to je dolnoploch 120 cm, byl elektro, ale na letošek dostal os max 2.5 ccm a na toho už se těší vyloženě. Tak jak se rozlítá s eppákem, tak přejde na skippiho, pokud ho tedy nerozbiju, ale snad ne ::))) On se těší jak bude lítat letadla co já odložím ::))) Ovšem mám ještě jednoho potomka. Ten si teď donesl z kroužku krásný házedlo Karinu. No a tomu musím zmastit taky eppáka, ale nějakýho pomalýho hornoplocha, tomu to tak nejde jak tomu mladšímu. ten lítá jak jiní jezdí autem, skoro bez křidélek ::))) Ale to se poddá :::)))martin104 píše:Blahopřeji k záletu Mustanga. Už se těším až uvidím let na vlastní oči.![]()
Puma:
mladej létá skoro líp jak jánechci tě strašit, ale brzo bude určitě toužit po nějakém větším letadle
.
Tak ať to lítá kluci.