Zajímavé projekty pro 3D tiskárnu nejen pro modeláře

Technologie 3D tisku, 3D modely letadel, tiskový software
BeneFitmodel
Moderátor
Moderátor
Mazák
Mazák
3
Has thanked: 343 times
Been thanked: 391 times

Kategorie modeláře:

Zajímavé projekty pro 3D tiskárnu nejen pro modeláře

Post by BeneFitmodel »

Tohle bude vlákno pro možnost upozornit na zajímavé projekty z 3D tiskáren. Již jsem toho potkal spousty a něco dokonce dával i sem...

Jen namátkou na co jsem si vzpomněl:
Balzoříz viewtopic.php?t=867
Různé fixační pomůcky a šablony - magnetický upínací a fixační systém na pracovní desku viewtopic.php?t=793
Včelí úl do obýváku viewtopic.php?t=1617
Skladový systém s apkou do dílny viewtopic.php?t=1977
Různé strojky do dílny - vrtačka viewtopic.php?t=1303, pilky viewtopic.php?p=8388#p8388
Různé CNC stroje - řezačka polystyrénu viewtopic.php?p=8736#p8736 modelářský soustruh viewtopic.php?p=14086#p14086

Existuje toho spousty, tak dávejte sem tipy a odkazy na ně a na to co vás zaujalo či co jste si namodelovali a vytiskli, od užitečných drobností, nářadí a nástrojů až po stroje a složité systémy ;)
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... ;-)
Úplně jiný level je EU, její instituce EASA a tamní politici, řebříček vede H.Virkkunen 🖕 a její nová regulace modelářů a vzdělání dětí

LEON
Admin
Admin
Guru
Guru
3
Has thanked: 1047 times
Been thanked: 300 times

Kategorie modeláře:

Organizace:

Re: Zajímavé projekty pro 3D tiskárnu nejen pro modeláře

Post by LEON »

Protože je v nadpisu vlákna uvedeno "nejen pro modeláře", tak sem hodím pro odlehčení jeden zajímavý projekt, který mě pobavil a kde byla opravdu velice užitečná 3D tiskárna ;)

K čemu všemu se hodí 3D tisk :-D Chobotnice pianistou za 6 měsíců :-)
FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “3D tisk v modelářské praxi”