Na další části křídla ale ještě nemám úplně dotažené formy a vypadá to, že jednu budu muset navíc předělávat
Depron Jak na vakuové tváření depronu
-
REX
- Admin

-
Guru
- 14
- Has thanked: 184 times
- Been thanked: 460 times
-
Kategorie modeláře:
Re: Depron Jak na vakuové tváření depronu
Pokračuji velmi pomalu, ale zase jsem se konečně o kousek posunul, dnes vznikly první výlisky levé vrchní části křídla....
Na další části křídla ale ještě nemám úplně dotažené formy a vypadá to, že jednu budu muset navíc předělávat
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
REX
- Admin

-
Guru
- 14
-
Kategorie modeláře:
Dneska jsem po dlouhé době opět pokročil a zhotovil i ostatní díly k letadlu, které souvisí s díly z příspěvku výše.
Mám tedy vše potřebné k závěrečné kompletaci jednoho kusu. Až se finální stavba pohne do konkrétní podoby, popíšu stroj v novém vlákně...
Také jsem upgradoval, zjednodušil formy pro výrobu dílů a vše funguje podle představ, což mě samozřejmě těší!
A není to apríl....
Mám tedy vše potřebné k závěrečné kompletaci jednoho kusu. Až se finální stavba pohne do konkrétní podoby, popíšu stroj v novém vlákně...
Také jsem upgradoval, zjednodušil formy pro výrobu dílů a vše funguje podle představ, což mě samozřejmě těší!
A není to apríl....
-
REX
- Admin

-
Guru
- 14
-
Kategorie modeláře:
Dnes vylisované 4 poloviny křídla, na hrubo oříznuté a odpad nastříhaný na vyhození..... Slušná hromada toho je a to ještě není křídlo začištěné na přesný tvar
- LEON
- Admin

-
Guru
- 3
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 302 times
-
Kategorie modeláře:
Organizace:
Konečně nějaká komerční sériová výroba, nebo si pouze stavíš vlastní letku? 
FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
-
REX
- Admin

-
Guru
- 14
-
Kategorie modeláře:
Zatím vlastní letku.... Ale tím nic neslibuji!
- BeneFitmodel
- Moderátor

-
Mazák
- 3
- Has thanked: 345 times
- Been thanked: 394 times
-
Kategorie modeláře:
V letce zatím registruji tři zdařilé kousky.
Kdy tady přibude nějaké videjko + fotka z kompletního výrobního procesu?
Pokud to není výrobní tajemství, nebo se nechystá další článek či dokonce seriál článků s názvem odpovídajícím tomuto vláknu...
Po takovém obsahu by sáhli určitě nejen u RC revue, ale určitě i ve světě... Nechci radit, ale co třeba něco z toho viewtopic.php?t=1945 taková
nebo
ani
není marné 
Kdy tady přibude nějaké videjko + fotka z kompletního výrobního procesu?
Pokud to není výrobní tajemství, nebo se nechystá další článek či dokonce seriál článků s názvem odpovídajícím tomuto vláknu...
Po takovém obsahu by sáhli určitě nejen u RC revue, ale určitě i ve světě... Nechci radit, ale co třeba něco z toho viewtopic.php?t=1945 taková
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... 
Úplně jiný level je EU, její instituce EASA a tamní politici, řebříček vede H.Virkkunen
a její nová regulace modelářů a vzdělání dětí
Úplně jiný level je EU, její instituce EASA a tamní politici, řebříček vede H.Virkkunen
-
REX
- Admin

-
Guru
- 14
-
Kategorie modeláře:
Ano, už 3 kousky vyrobené vakuovým tvářením za tepla...
Měl bych asi založit vlákno o peci kterou jsem k tomu vyrobil a přidat nějaké fotky z procesu výroby. Žádné video ale neplánuji, přeci jen do jisté míry jsem si na to všechno musel přijít sám a zbytečně nebudu šířit co není potřeba....
Co se týče šíření obsahu do zahraničí, asi bych se byl ochotný podělit pouze s frantíky na Jivaru, jinde ne. Když jsem tenkrát stavěl Defy s tím, abych napsal článek jakousi recenzi stavebnice do RCrevue, šel jsem s tím do toho a článek napsal. Když jsem pak byl ale osloven jako autor, jestli můžou nechat otisknout v německém Aufwindu, tak s tím jsem nesouhlasil a nechal jsem článek jen pro ČR modeláře.
Měl bych asi založit vlákno o peci kterou jsem k tomu vyrobil a přidat nějaké fotky z procesu výroby. Žádné video ale neplánuji, přeci jen do jisté míry jsem si na to všechno musel přijít sám a zbytečně nebudu šířit co není potřeba....
Co se týče šíření obsahu do zahraničí, asi bych se byl ochotný podělit pouze s frantíky na Jivaru, jinde ne. Když jsem tenkrát stavěl Defy s tím, abych napsal článek jakousi recenzi stavebnice do RCrevue, šel jsem s tím do toho a článek napsal. Když jsem pak byl ale osloven jako autor, jestli můžou nechat otisknout v německém Aufwindu, tak s tím jsem nesouhlasil a nechal jsem článek jen pro ČR modeláře.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 2398 Views
-
Last post by Unig
-
- 0 Replies