Depronový hydroplán Jupiter Duck do 250g od Jivaro-Models

Kategorie sama pro sebe. Modely startující z vodní hladiny jsou jistě něčím zajímavé.
BeneFitmodel
Moderátor
Moderátor
Mazák
Mazák
3
Has thanked: 212 times
Been thanked: 261 times

Kategorie modeláře:

Re: Depronový hydroplán Jupiter Duck do 250g od Jivaro-Models

Příspěvek od BeneFitmodel »

MikeLee22 píše: 22 led 2026 20:08 Takže celý spodní díl nový a olaminovaný sklem. Jezdí a po metru je ve vzduchu, skluz po laminátu je o moc lepší. Ohromná prča, těším se na vodu.
Dneska mi po drcnutí o zem, vrtule odsála kryt na baterku. Dal jsem větší magnet, už by to mělo být ok.🤭
Moc hezké fotky na tom kontrastně bílém sněhu.
A bude i nějaké video s nízkým průletem na minimálce? ;)
Díky za samé zajímavé zkušenosti a ochotu je sdílet i pochlubit se.

O zpevnění pěnového materiálu se psalo už tady viewtopic.php?p=8171#p8171
Docela by mě zajímalo jakou pryskyřici (že to nesežrala) a jaké sklo (že to nebylo moc těžké) jsi použil.
Pokud by jsi se chtěl podělit a více rozepsat, piš klidně do nového vlákna či někam do vhodného sem viewforum.php?f=90 , určité to bude zajímat i další...
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... ;-)

MikeLee22
Nováček
Nováček
Been thanked: 12 times

Re: Depronový hydroplán Jupiter Duck do 250g od Jivaro-Models

Příspěvek od MikeLee22 »

Díky za pochvalu. Nemám třeti ruku a raděj fotím, tak videjko možná až někoho potkám.
Laminoval jsem pryskyřici L285 a použil skelnou tkaninu 50g/m kepr. Povrch jsem jen odprášil a podmázl aerosilem. Když se tkaninu podaří pěkně zastřihnout, nemusi se po vytvrzeni nějak obrušovat.
Jaká laminační pryskyřice "žere" xps?🤔

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Hydroplány“