Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Z tohoto éra je nakonec dost oblíbený model s kterým se mi moc pěkně létá, umí být na pohled příjemně pomalé, ale i celkem slušně rychlé, přiměřeně na stíhačku WWI.... jen mu chybí ještě kulomety
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Tady máš Rexi jako malý bonus pohled na Tvého Fokkera v akci, ze simulátoru prvoválečných letadel, který jsme s Joskou kdysi létali Je to opravdu krásný stroj!
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
REX píše: ↑07 led 2025 18:07
No je to opravdu krasavec, já věděl proč jsem ho tenkrát stavěl a na videu v pohybu úplně perfektní! Velká paráda
A tady máš výhled z jednoho reálného Fokkera D.VIII, to je také paráda
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)