Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Slet československých letadel, Nové Město nad Metují
- REX
- Mazák
Slet československých letadel, Nové Město nad Metují
A to víte?
https://www.scsl.cz/
Modely to sice nejsou, ale jinak krásná letadla, pro modelářské zpracování jako dělaná a hlavně! Československá....
https://www.scsl.cz/
Modely to sice nejsou, ale jinak krásná letadla, pro modelářské zpracování jako dělaná a hlavně! Československá....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Re: Slet československých letadel, Nové Město nad Metují
Safra, to je teď, a přímo před nosem Já už mám bohužel jinou akci, leda v neděli dopoledne...
Jak ses o té akci dozvěděl? Já na takový pozvánky narazím spíš ukrutnou náhodou, než že by to někde intenzivně propagovali...
Jak ses o té akci dozvěděl? Já na takový pozvánky narazím spíš ukrutnou náhodou, než že by to někde intenzivně propagovali...
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
No to je viď! Přímo pod nosem a ani o tom nevíme!
Přišel s tím dneska můj 8-mi letý syn ze školy a cca za hodinu mi ten odkaz poslal do WhatsAppu jeden známý.... Dostal jsem se tam až kolem 7.hod večer a se známým si prošel stojánku...
Zítra do 11.hodim přílety, pak program, neděle už bude asi s křížkem po funuse, koukal jsem na předpověď, ze soboty na neděli v noci jsou nějaké srážky, přechod fronty, myslím že většina z nich zítra v podvečer zmizí...
Přišel s tím dneska můj 8-mi letý syn ze školy a cca za hodinu mi ten odkaz poslal do WhatsAppu jeden známý.... Dostal jsem se tam až kolem 7.hod večer a se známým si prošel stojánku...
Zítra do 11.hodim přílety, pak program, neděle už bude asi s křížkem po funuse, koukal jsem na předpověď, ze soboty na neděli v noci jsou nějaké srážky, přechod fronty, myslím že většina z nich zítra v podvečer zmizí...
Propagaci tedy příliš zvládnutou nemají, taková akce by si zasloužila podstatně větší reklamu, ani na Novoměstském FB jsem nic nezaznamenal...
K nahlédnutí alespoň přes letištní webkamery:
https://www.aknm.cz/kamery/
K nahlédnutí alespoň přes letištní webkamery:
https://www.aknm.cz/kamery/
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
Webkamery jsou super, musíme být za ně rádi, že nám umožní nakouknout z pohodlí domova!
Jeden pohled z dálky, cca 2km vzdušnou čarou, na letiště, sice horší kvalita, ale je trochu představa o obsazenosti letiště. A takhle to vypadá když člověk bydlí na okruhu na přistání, skoro všechno mě létá nad hlavou...
Jeden pohled z dálky, cca 2km vzdušnou čarou, na letiště, sice horší kvalita, ale je trochu představa o obsazenosti letiště. A takhle to vypadá když člověk bydlí na okruhu na přistání, skoro všechno mě létá nad hlavou...
- REX
- Mazák
Pěkná podívaná:
Kolega MilanDůchodce se tam byl mrknout také, tolik letadel narovnaných na jedné ploše prý dlouho neviděl, bylo to prý moc pěkné. V sobotu v poledních zprávách na ČT24 o této akci byla kratičká zmínka.
- REX
- Mazák
No já jsem prohlásil, že tolik letadel tam nikdy nebylo! Bylo to opravdu velmi pěkné, to se prostě jen tak nevidí....
Ale slety pořádají každoročně, toto byl 11. ročník, pokaždé na nějakém jiném letišti v ČR, tak se třeba někdy dočkáme opakování tady u nás.
Ale slety pořádají každoročně, toto byl 11. ročník, pokaždé na nějakém jiném letišti v ČR, tak se třeba někdy dočkáme opakování tady u nás.
- REX
- Mazák
A samozřejmě nesmí chybět nějaká videa a sice z hromadného startu a následného průletu nad letištěm, moc pěkné
[ytube]_Eqm7HTqmBk[/ytube]
[ytube]uWmHrRI7-AE[/ytube]
[ytube]_Eqm7HTqmBk[/ytube]
[ytube]uWmHrRI7-AE[/ytube]
Tak to je fakt mazec