meritko 1:2, 800ccm, utrzeny podovozek, pochroumane kridlo pri zaletu, cas ve zpravach od 19:59
http://voyo.nova.cz/multimedia/televizn ... 1.html?s=0
v nedeli byly poryvy vetru jak prase, nechapu jak nekdo moh jit s necim tak drahym litat, natoz delat zalet, asi jsou velmi bohati
LA-7 ve zpravach na Nove
Re: LA-7 ve zpravach na Nove
Koukal jsem na to a taky se divil. Dyť takovému velkému ptáku ten vítr snad ani vadit nemůže... spíš bych řekl, že i pilot trochu zazmatkoval A hlavně nepřistával proti větru, ale bokem k němu a pak se holt něco takového přihodit může.
Ještě by mě docela zajímalo to ovládání. Je vidět, že má anténu na 2,4Ghz a pak ještě vytáhnul tu na Mhz. Buď jako pojistku používá obě frekvence nebo že by to měl pro vyvážení rádia?
Ještě by mě docela zajímalo to ovládání. Je vidět, že má anténu na 2,4Ghz a pak ještě vytáhnul tu na Mhz. Buď jako pojistku používá obě frekvence nebo že by to měl pro vyvážení rádia?
Je jasné,že tomu člověku vůbec nejde o prachy,asi jich má dost.Riskovat v takovém větru je hazard,no hlavně že byl v televizi...
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro !!!
ja byl v nedeli v roudnici na memorial air show a tam to hazelo i skutecnejma erama naprosto brutalne. hlasili ze jsou poryvy vetru az 25m/s.
to je s modelem pocasi tak na svah
jak sem koukal nahoru na letadla tak mi to nekolikrat servalo ksiltovku z hlavy a honil sem ji tam po louce, nastesti foukalo smerem od drahy, jinak nevim co by s tema vsema ulitlejma cepicema a vecma delali, nebyl jsem zdaleka sam
to je s modelem pocasi tak na svah
jak sem koukal nahoru na letadla tak mi to nekolikrat servalo ksiltovku z hlavy a honil sem ji tam po louce, nastesti foukalo smerem od drahy, jinak nevim co by s tema vsema ulitlejma cepicema a vecma delali, nebyl jsem zdaleka sam