Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Kadet - Igra konverze na RC
- REX
- Mazák
Re: Kadet - Igra konverze na RC
Konečně jsem měl dneska s sebou na létání dalšího pilota, tak jsem udělal pár letových fotek
A jednu těsně před přistáním.....
Konečně dneska také bylo úplně bezvětří, takže jsem odladil letové vlastnosti a je to paráda, je vidět že předlohou je volný model, gumáček, když se natrimuje lehce do zatáčky a nastaví se správně plyn, létá samo ve velkých kruzích ve stejné výšce a s úplným klidem jde odložit vysílačka z ruk a kochat se ,,volným letem" Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
- REX
- Mazák
Podvečerní chvilka poezie....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ty jó to zírám
Velká paráda. Čím to je potaženo?
- REX
- Mazák
Moc děkujipepan píše:Ty jó to zírám
Potažené je to myslím fólií Solarfilm Lite... Nejsem si jistý názvem, protože ona se ta fólie už asi nedá normálně koupit a já sehnal na bazaru, skoupil jsem co pán měl, potáhl Defy a tohle a ještě na nějaké éro myslím že zbylo