Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Čím lepit hydroplán z DEPRONu?

Materiály, postupy, tipy, triky a rady
Odpovědět
zdekar
Zkušený

Čím lepit hydroplán z DEPRONu?

Příspěvek od zdekar »

Ahoj.
jaké lepidlo používáte na lepení depronu? Podmínka je, aby tomu nevadila voda, jelikož bych rád z toho depronu slepil hydroplán :)
Ideálně něco mimo Purexu, jelikož spoje jsou pak celé žluté.

LV
Znalý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Čím lepit hydroplán z DEPRONu?

Příspěvek od LV »

zdekar píše:Ahoj.
jaké lepidlo používáte na lepení depronu? Podmínka je, aby tomu nevadila voda, jelikož bych rád z toho depronu slepil hydroplán :)
Ideálně něco mimo Purexu, jelikož spoje jsou pak celé žluté.
Uhupor, 5min epoxy a v krajnom prípade prstolep Styro (čiastočne degraduje depron).
Nie som zlý, iba rýpem. Do menej chápavých.

BaPe
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

Zde máš jasnou odpověd:
http://RCfree.EU/viewtopic.php?f=9&t=42

arda1BOT
Zelenáč

Příspěvek od arda1BOT »

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Safe_.html - u nás prodává Hořejší - nesmrdí -neleptá polyš- drží - prostě jedno z nejlepších CA co jsem měl kdy v ruce. ;) arda1BOT

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Hmm... nad tím CA budu uvažovat při objednávce na HC. Ještě jsem našel jako vhodná lepidla UHU POR a nebo Epoxy s mikrobalonky. Díky za rady.

arda1BOT
Zelenáč

Příspěvek od arda1BOT »

UHUPor je dobrej- ale na "kouťáky" - tedy dvě desky na sebe natupo se mi neosvědčil-(přece jen je spoj jako guma a jde celkem snadno rozlepit- na větší plochy je ovšem super) tam raději ten CA. Epoxy je taky super ale přece jen hmotnost oproti CA vyšší a déle tvrdne (i 5min)-nutnost fixace dílů. Jinak prostě Purex- to že je žlutý mi neva - stejně éro natírám barvou.

Odpovědět

Zpět na „Materiály, modelářské technologie a postupy“