Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
Šlapací letadla jsou pecka! Cena je vyšší, ale zase si myslím že to je adekvátní k typu výroby a počtu vyrobených kusů.... Prostě to nechrlí nějaký Číňan po tisících kusech.
Když si vezmu, že mám doma šlapacího Moskviče, kterého jsem z nálezového stavu, před bratru 10-11 lety renovoval, dělal jsem si v podstatě z 90% všechno sám a tenkrát do toho napadalo 8.500kč! Při dnešních cenách bych byl skoro na dvojnásobku a to jsem v podstatě základ měl, vyloženě jsem nic podstatného nevyráběl nové.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)