Tohle mi přišlo takové roztomilé
https://www.w4k.cz/e-shop/drevene-model ... vrtulniku/
I ta šlapací mají pěkná, jen ta cena je samozřejmě ranec, i když ji chápu, vzhledem k tomu, že je to asi kusovka.
https://www.w4k.cz/e-shop/slapaci-letadla-pro-deti/
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Dekorativní dřevěné skládačky letadel a šlapadla pro děti
Dekorativní dřevěné skládačky letadel a šlapadla pro děti
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
Re: Dekorativní dřevěné skládačky letadel a šlapadla pro dět
Šlapací letadla jsou pecka! Cena je vyšší, ale zase si myslím že to je adekvátní k typu výroby a počtu vyrobených kusů.... Prostě to nechrlí nějaký Číňan po tisících kusech.
Když si vezmu, že mám doma šlapacího Moskviče, kterého jsem z nálezového stavu, před bratru 10-11 lety renovoval, dělal jsem si v podstatě z 90% všechno sám a tenkrát do toho napadalo 8.500kč! Při dnešních cenách bych byl skoro na dvojnásobku a to jsem v podstatě základ měl, vyloženě jsem nic podstatného nevyráběl nové.
Když si vezmu, že mám doma šlapacího Moskviče, kterého jsem z nálezového stavu, před bratru 10-11 lety renovoval, dělal jsem si v podstatě z 90% všechno sám a tenkrát do toho napadalo 8.500kč! Při dnešních cenách bych byl skoro na dvojnásobku a to jsem v podstatě základ měl, vyloženě jsem nic podstatného nevyráběl nové.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Tohle je krásné
[ytube]IFPQViByh1s[/ytube]
[ytube]IFPQViByh1s[/ytube]
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
-
- Zkušený
Tak co jste z toho pořídili pod stromeček?
Nebyla by lepší nějaká funkční letadélka?
Co třeba začít hezky od podlahy jako tady...
viewtopic.php?f=11&t=948
Nebyla by lepší nějaká funkční letadélka?
Co třeba začít hezky od podlahy jako tady...
viewtopic.php?f=11&t=948
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ...
- REX
- Mazák
Přiznám se, že já jsem si z toho nepořídil vůbec nic, ale co večer přinese Ježíšek netuším
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...