Já se s útoky Káňat v loni taky dost potýkal, můj záměrně podmotorovaný SkySurfer X8 (menší vrtule kvůli delší době motorového letu) nemá v takovém souboji vůbec šanci a vždycky jsem se musel zachránit rychlým vyklesáním až k mým nohám. Přičemž to Káně neochotně přerušilo útok až několik metrů od mé osoby. S rychlejším StingRayem na dmychadlo si to Káně aspoň můžu za sebou povodit jako na provázku, dmychadláče už nedohoní, ale při takovém svižném stylu létání mi došly baterky podstatně dřív, než tomu Káněti

Naštěstí to je jen část léta, kdy vyvádí mladé, jinak tak agresivní nebyly. Ale to fakt Káňák hlídkoval na stromu na kraji lesa a jakmile jsem hodil letadlo, okamžitě ke mně startoval. A když letěl vysoko na obloze se dvěma mladými a uviděl pod sebou letící model, tak se okamžitě oddělil z formace a pikoval za modelem střemhlav dolů, v takových dnech se fakt lítat nedalo.
Pro
FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na
MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete

(Pro přidání pište
SEM)