:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Letecký DogFight s ptáky aneb Angry birds ;)

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
Odpovědět
LEON
Admin
Admin

Letecký DogFight s ptáky aneb Angry birds ;)

Příspěvek od LEON »

Tam nahoře nejsme s našimi RC modely jediní, mnohdy ani ne ti nejrychlejší a nejsilnější ;)

Únos pilota za bílého dne :D

Tady v druhé půlce videa ptačí útok z FPV pohledu z kokpitu:

Obzvlášť ornitoptéry dravce hodně lákají :D

I drony se nevyhnou útokům ptáků, tady je jeden pěkný sestřel Phantoma III 8-)
Naposledy upravil(a) LEON dne 08 říj 2022 18:01, celkem upraveno 1 x.
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Admin
Admin

Re: lLetecký DogFight s ptáky aneb Angry birds ;)

Příspěvek od REX »

Brání si své území :mrgreen:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

LEON
Admin
Admin

Příspěvek od LEON »

Já se s útoky Káňat v loni taky dost potýkal, můj záměrně podmotorovaný SkySurfer X8 (menší vrtule kvůli delší době motorového letu) nemá v takovém souboji vůbec šanci a vždycky jsem se musel zachránit rychlým vyklesáním až k mým nohám. Přičemž to Káně neochotně přerušilo útok až několik metrů od mé osoby. S rychlejším StingRayem na dmychadlo si to Káně aspoň můžu za sebou povodit jako na provázku, dmychadláče už nedohoní, ale při takovém svižném stylu létání mi došly baterky podstatně dřív, než tomu Káněti :lol: Naštěstí to je jen část léta, kdy vyvádí mladé, jinak tak agresivní nebyly. Ale to fakt Káňák hlídkoval na stromu na kraji lesa a jakmile jsem hodil letadlo, okamžitě ke mně startoval. A když letěl vysoko na obloze se dvěma mladými a uviděl pod sebou letící model, tak se okamžitě oddělil z formace a pikoval za modelem střemhlav dolů, v takových dnech se fakt lítat nedalo.
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

LEON
Admin
Admin

Příspěvek od LEON »

Klobouk dolů, jak tito dva opeřenci stíhali ve vzduchu držet krok i s takto rychlým modelem 8-)

LEON
Admin
Admin

Příspěvek od LEON »

Další sestřel od Angry Birds :lol: Zákeřný útok ze šesté hodiny:

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní modelářská témata“