:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Crash....

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Crash....

Příspěvek od tomáš-lično »

Tak dnes jsme vyrazili s Honzou Matlasem na letiště do Rašovic.....nejspíš problém regulátoru nebo BECU..vůbec to nereagovalo a splašilo se to a v plných otáčkách střemhlav do země....... :oops: :oops: :oops: :oops:
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."

tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: Crash....

Fox má rozbitej čumák,ohlý křídlo kabinu rozdrcenou,elektronika na odpis....http://moravectomas.rajce.idnes.cz/...crash.....

martin104
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Ahoj moc mě to mrzí co se ti přihodilo, bohužel i toto patří k modelařině. Věřím, že se ti Foxe podaří opravit a znovu poletí. Předek vypadá hruzostrašně, ale myslím že trocha lepidla a fén dají letadlu opět tvar. Tome hlavně to nevzdávej. Setkání se zemí tě potká ještě mockrát.

tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Ahoj,,slepit to zkusíme,ale chvíli si s tím teď nezalítám,ale mohlo to dopadnout hůř...Odradit se nenechám,ale jedno poučení z toho plyne,když set,tak ne od Pelikána...

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Tak to je škoda.... :(
Důležité je, že nezanevřeš na lítání a zkusíš to opravit, není všem dnům konec.
Kámoš koupil taky set, dodává Pelikán, teď nevím původ (nebo jestli se to dá nazvat výrobce), SkyClimbera.... Pár letů OK a teď si stěžuje, že má výpadky řízení. Už dal taky ránu ale naštěstí malou.
Takže mě z toho vyplívá, že nekupovat ŽÁDNÝ SET, ale trochu si odporuju, nedávno jsem klukoj koupil terenní autíčko -set, Himoto, dodává jak jinak než, Pelikán! Ach jo.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Teď už chápu Ty,kteří říkají ať se nelítá nad lidmi..... bylo to štěstí v neštěstí že to nikoho nebo něco netrefilo....

Puma163
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

NJN, je to jen technika. Lítat nad lidma se nesmí nikdy. Nestojí to za případné následky. Uraz, soudy atd. atd.
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

tomáš-lično píše:Teď už chápu Ty,kteří říkají ať se nelítá nad lidmi..... bylo to štěstí v neštěstí že to nikoho nebo něco netrefilo....
Přesně tak, buď rád že to dopadlo ,,jen,, rozbitým modelem. A to ten model váží odhadem něco málo přes kilo. Když pak padá něco velkého, je vždycky štěstí když to dopadne např do pole kukuřice jako v odkazu... Velká škoda překrásného modelu!
http://www.youtube.com/watch?v=AKXimL_bQ3k
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od frantaletec »

Přesně tak, buď rád že to dopadlo ,,jen,, rozbitým modelem. A to ten model váží odhadem něco málo přes kilo. Když pak padá něco velkého, je vždycky štěstí když to dopadne např do pole kukuřice jako v odkazu... Velká škoda překrásného modelu!
http://www.youtube.com/watch?v=AKXimL_bQ3k

Tak tohle už byla určitě větší škoda.
Mimochodem ty hasiči už tam asi byli zbytečný. :(

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Dobře že tě to neodradí. Lepidla to bude chtít asi dost, ale jak se říká: "Čím víc lepidla, tím to líp lítá". Tak snad to poletí ještě líp než předtím.

Jinak problém s Pelikánem je v tom, že ty RC sety mají většinou čínskou elektroniku. Tím nechci říct, že čína je špatná (v podstatě všechnu elektroniku v modelech mám z číny), ale holt čína v RC setech není Turnigy :D

Takže já kupuju stavebnice (KIT) bez elektroniky a tu si dodám svou z HobbyKingu :)

Mimochodem, když jsme u toho crashe, tak dneska se mi povedlo vykoupat Gemini (aneb létající sáňky). Na vodě jsem měl velkou rychlost, asi zaškobrtl a převrátil to. Nechtěl fungovat motor, tak jsem rozebral regulátor a uvnitř byla voda. Po vyfénování horkým vzduchem se zdá, že zas všechno funguje jak má.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní modelářská témata“