Já jsem si to koupil od Slováka co je dělal v garáži, byl jsem pro něj osobně s Leonem který kupoval hotové nové na Slovensku, to moje byl původně spíše vrak který jsem upravoval na větší zadní kolo z 24" na 26" .
O pohon se starala sada od firmy e-pohon , motor 1000W při 48V magic, regulátor stejné značky a lifepo4 48V tuším 10 Ah mělo by to být na videu na konci. S Leonem jsme měli stejné elektro sady.
Trochu jsem stáhl výkon pomocí přenastavení RJ z max 30 A na 12A , a vypnul jsem pípání zpátečky a zapnul rekuperaci která mě zkrátila životnost baterii pro velké nabíjecí proudy. Doplnil jsem hydraulické brzdy a vyměnil kola . Také jsem doplnil měřák proudů, spotřeby kdy jsem dal displej za šlapky nad středovou trubku a vypreparoval bočník , který mám v elektro boxu vedle zadního kola i s relatkem připraveným pro brzdové světlo.
Překryt je můj první laminát co jsem kdy dělal, z 10cm polystyrenu velký kvádr ze kterého jsem ručně bez šablon jen od oka vyřezal, brousil tvar který jsem olaminoval na sílu asi 3mm a poté polystyrén vydlabal aby zůstala jen skořepina, původně to bylo větší s výřezem pro tělo, ale nakonec jsem to takto zkrátil.
Vyklápí se to dopředu aby si člověk lépe sednul.
Určitě by to šlo předělat na ty čínské pomocné motůrky na benzín, jeden čas jsem o tom i uvažoval pro vyšší rychlost než současných 45-50 km/hod .
Policii jsem potkal asi dvakrát a vždy jsem si připadal jako ve filmu Vrchní Prchní jak ho tam litovali a řekli ať raději jede
Mám ho stále a zvažuji doplnit odpruženou sedačkou.
A větší baterií.
Profi stroje u nás dělá firma Azub, dokonce mají i odpružené verze.