Screenshot_2024-11-17-16-13-58-174_com.android.chrome.jpg
Tohle by mohlo být dobrý! Původně jsem si myslel že to bude jen obyčejné léta s osvětleným letadlem, ale oni mají nasvícený prostor pro létání silnými světly!

Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Podvečerní létání v Modelparku pod hradem
- REX
- Admin
Podvečerní létání v Modelparku pod hradem
Tohle by mohlo být dobrý! Původně jsem si myslel že to bude jen obyčejné léta s osvětleným letadlem, ale oni mají nasvícený prostor pro létání silnými světly!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
- REX
- Admin
Re: Podvečerní létání v Modelparku pod hradem
Nakonec jsem se byl podívat, potřeboval jsem něco v Hornbachu a pak už to není až tak daleko, tak jsem si to naplánoval oboje najednou 
Nasvícení bylo pěkné a dostatečné, výhodu měla bílá letadla, byla lépe vidět. Spousta pilotů ale šla do vzduchu stejně raději s alespoň trochu nasvíceným modelem, asi pro jistotu. Ale byla i spousta těch kteří měli letadlo úplně bez světel a šlo to také, jen se prostě nesmělo zaletět až moc daleko, nebo extra vysoko.
Na 23.11. v 17.hodin večer to byla pěkná sešlost, ať už pilotů, tak diváků. Počasí příjemné, ze začátku bezvětří, pak začlo zlehka foukat a asi po hodině postávání a pokoukání jsme raději zvolili teplo auta a odjezd domů

Nasvícení bylo pěkné a dostatečné, výhodu měla bílá letadla, byla lépe vidět. Spousta pilotů ale šla do vzduchu stejně raději s alespoň trochu nasvíceným modelem, asi pro jistotu. Ale byla i spousta těch kteří měli letadlo úplně bez světel a šlo to také, jen se prostě nesmělo zaletět až moc daleko, nebo extra vysoko.
Na 23.11. v 17.hodin večer to byla pěkná sešlost, ať už pilotů, tak diváků. Počasí příjemné, ze začátku bezvětří, pak začlo zlehka foukat a asi po hodině postávání a pokoukání jsme raději zvolili teplo auta a odjezd domů

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek