Onehdná jsem našel neznámou houbu. V životě jsem ji neviděl, to není nijak zajímavé, jelikož jsem hafo hub nikdy neviděl, ale zaujala mě svým vzhledem. Rostla v trsech, ale nenechte se zmýlit, nikoli na pařezu nebo stromě jak by se dalo předpokládat, ale normálně v zemi ( vysoká smrčina, stráň).
Houbu jsem pochopitelně zahodil, ale musel jsem si ji vyfotit, abych si ověřil co to bylo.
Víte oč jde?

Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Je tu nějaký znalý houbař či spíše mykolog?
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Je tu nějaký znalý houbař či spíše mykolog?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
- Puma163
- Plodný uživatel
Re: Je tu nějaký znalý houbař či spíše mykolog?
Byly časy, kdy jsem znal snad všechno, co u nás roste. Toto vidím poprvé a myslím, že nic běžnýho to nebude. Možná by nebylo od věci tu fotku poslat nějakým mykologům.
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=
-
- Plodný uživatel
Re: Je tu nějaký znalý houbař či spíše mykolog?
V RK je mykolog, který ti ji spolehlivě určí. Nějaký p. Matějka jestli si dobře pamatuju. absolvoval jsem loni jednu jeho přednášku a můj dojem je, že ví o čem hovoří a hlavně je to jeho velký kůň.