1. Celková konstrukce, rozmístění a rozměry děr naprosto vyhovující ( díry mají průměr 6 mm a jsou rozmístěny do sítě 25 x 25 mm)
2. Důležité je vyvýšení kopyta aspoň 40mm. ( poprvé jsem měl vyvýšení jen 20mm a durofol nepřilehnul dokonale u spodku kopyta v místě ohybu mezi kopytem a vakuovací bedýnkou).
3. Teplota max do 200°C, ovšem nutno sledovat a pozor na vrchní topné těleso! ( V garáži jsem to zkoušel na starém sporáku Mora na 200°C na vrchní a spodní pečení po dobu asi 3 minuty. Všechno šlo krásně až na malé vyvýšení kopyta. Po druhé jsem to zkoušel doma ve vestavné troubě při teplotě 210°C. Asi po minutě se durofol začal rychle prohýbat a než jsem ho stihnul vyndat tak se i venku úplně roztekl. Možná vlivem velké teploty a nebo krátké vzdálenosti od vrchního tělesa.Po třetí jsem si už dával větší pozor a nastavil jsem teplotu 170° a před vložením durofolu vypnul vrchní těleso. Ale to bylo zase málo a tak jsem zvyšoval teplotu na 200° a nakonec zapnul opět za bedlivého sledování vrchní těleso. Pak se durofol začal prověšovat a při prověšení kolem 50MM jsem to vytáhnul, zapnul vysavač a hned položil na bedýnku. A tady je výsledek