Tak excelent teď stojí. Ale nakonec dostane motor 52 ccm a protože už na podzim nepoletí (nestíhám), tak bude čas ho udělat i s tím větším rozpětím. Ten motor 52 ccm dostane, protože ho mám v akrobatovi pace Spirit a tam ten motor nestačí výkonově. Tak budu muset něco sehnat pro Spirita silnějšího. Dnes jsem byl se Spiritem lítat a při druhém letu po pár výkrutech začal blbnout jakoby rušení, pak jsem zjistil, že ho to táhne doprava, tak rychle mířím na dráhu s téměř naplno knyplem doleva, nad dráhou se to ještě zhoršilo, rychlost byla vysoká, ale byl jsem už cca 1 m vysoko, tak jsem s ním raději plesknul na asfalt, dokud byl naplocho. Výsledek. Vylomený můj super uhlíkovej podvozek 10-12 kg i s překližkou, takže zůstal nepoškozen. Jen se krásně složil pod éro a to na něm doklouzlo ještě pár metrů, takže se neodřelo ani břicho. No a vrtule KO samozřejmě. A příčina? Vypadlé pravé křidélko z pantů a levé napůl

Takže jsem zanedbal ani nevím co. By mě nenapadlo, že u továrního 2m éra je to možné, lepidlo téměř žádné a čepy taky žádné. Naštěstí podvozek ok, tak jen vlepit zpět a zalepit panty a jedno uvolněné servo v křídle jak s ním to křidélko mlátilo. Z toho plynoucí poučka: Dávat pozor i na zalepení křidélek ::::))))