:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

První spalovák

Vše co se týká spalovacích motorů a modelů jimi poháněných.
Odpovědět
Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: První spalovák

Příspěvek od Karas »

Chlapi, myslíte, že bych mohl do klasický 85/15 přidat trochu nitra? Včera jsem měl možnost na vlastní oči vidět chod motoru na palivo s nitrem (Tornado) a je to opravdu veliký rozdíl. Kompletně přejít na jiné palivo není možné, motor má už něco za sebou.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Puma163
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

Podle mě v poho můžeš. Já to chci dělat taky tak. jen ricin dám asi na 17%. Pokud mě předběhneš, pak napiš poznatky. Zkus to napřed namíchat třeba v půllitrovce na test.
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

martin104
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Karas:
jak se potkáme na letišti dám belle na chuť jednu nádrž namíchaného paliva ve flašce 1.5 l je 1.3l FAI 80/20 a 0.2l tornádo 5% nitra a uvidíš co ti na to řekne. Jojákoj to moc chutná :lol: :lol: .

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

martin104 píše:Karas:
jak se potkáme na letišti dám belle na chuť jednu nádrž namíchaného paliva ve flašce 1.5 l je 1.3l FAI 80/20 a 0.2l tornádo 5% nitra a uvidíš co ti na to řekne. Jojákoj to moc chutná :lol: :lol: .
Jojákoj chutná ledacos, ale bella je ženská :D jak to není košér tak to nechce. ;)

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Zkoušel jsem dát kameru na svou Bellu. ;)
https://vimeo.com/47255291

Puma163
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

Pěkný lesy okolo a i dobrej obraz celkem, co to máš za camerku ? A letiště hezký a i canary na start rolovat jsem zahlídnul ::))))
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Puma163 píše:Pěkný lesy okolo a i dobrej obraz celkem, co to máš za camerku ? A letiště hezký a i canary na start rolovat jsem zahlídnul ::))))
Okolí tam je krásný, záběry ze spalováku nejsou nic moc, chtělo by to větroně a bylo by to supr. Kamerka je to tato:
http://www.cel-tec.cz/produkty/sportovn ... e=homepage
Měl jsem ji půjčenou od bráchy. Není sice ideální na modely kvůli své hmotnosti a rozměrům, ale jinak dobrý. Obraz je suprovej na FullHD televizi. ;)

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Video pěkný, ale opravdu by to chtělo nějaký klidnější nosič kamery, nejlépe bez vrtule vpředu, ty žaluzie v rohu trochu kazí, ale jinak super i chatařská kolonie je tam chvilku pěkně vidět :!:
Napadá mě Maxiswift, ten je na to ideální a mám jednoho navíc doma, kdyby někdo chtěl....
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

cmelda3
Zelenáč
Zelenáč

Příspěvek od cmelda3 »

Mě se to líbí.Je to paráda a i s tím motorem a vrtulí.Jde to dohromady a je to realistické.
No super :lol:

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Měl bych takový dotaz. V neděli jsem do Belly namontoval novou svíčku http://www.jino.cz/zhavici-svicka-m-2-1955.html
Mám tam ASP 6,5 ccm a při prvním letu mi těsně před přistáním zdechnul motor. Poté už nešel nakopnout a když jsem sundal svíčku, tak vlákno bylo takový zdeformovaný a žhavilo jen z části. Podotýkám, že létám na obyč palivo 85/15 a tak mi nejde do hlavy v čem se stal problém. Dal jsem tam ASP univerzal a vše v pořádku. ;) Jen ten motor už se mi zdá, že má své nejlepší otáčky za sebou. Často se musí ladit a při přidání plynu mu chvilku trvá než se rozeběhne. Občas mu zakolísají otáčky.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Modely na spalovací motory“