Tak dovolím si tvrdit, že Funtic moc lítat nenaučí. Jelikož tam chybí VOP že? Takže v podstatě začínáš od začátku. Záleží kolik financí na to máš a co preferuješ. Lze koupit větroně, nebo něco jako Funtic (Wild Hawka, EasyStar apd.) Rozhodně bych doporučoval nějakou lepší vysílačku a éro zvlášť, v budoucnu to zúročíš. Napiš jaké jsou tvé finanční možnosti, a něco vybereme.tomáš-lično wrote:Mám RC set funtica,ale chtěl bych nový letadlo a taky vysílačku...nemám moc zkušenosti..Má někdo nějáký tip za dobrou cenu![]()
Hmm, to zase není tak nejvíc. Možná bych se kouknul po něčem bazarovém. Já bych tu měl EPP Focke-wulf 190, kterého zrovna prodávám, ale ten pro tebe nebude zrovna vhodný, ikdyž to je nezáludný.tomáš-lično wrote:No tak s funticem začátky byly těžký ale když je bezvětří tak občas lítá i po zádech..koukal jsem na pipera od pelikána...možnosti jsou takový že rodiče z toho nadšený nejsou ale tak kolem2000 až 3000..pokud se za to něco dá sehnat..
Ahojtomáš-lično wrote:Mám RC set funtica,ale chtěl bych nový letadlo a taky vysílačku...nemám moc zkušenosti..Má někdo nějáký tip za dobrou cenu![]()
Users browsing this forum: Oncrawl [Crawler] and 0 guests