Nemá někdo prosím odkaz na manuál k tomuto malému samokřídlu? Kolega Milan ho sehnal v PnP verzi bez manuálu a tak netušíme, jak má být těžiště, ale hlavně jak se nastavuje ta řídící jednotka pro stabilizaci (ARM, Flight Mode select apod.)
https://www.aliexpress.com/item/4000093 ... pt=glo2ita
[ytube]NqDf1Xge3iA[/ytube]
[ytube]y7ZfuyUcB2E[/ytube]
Díky
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
DF mini Spirit
DF mini Spirit
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- Milanduchodce
- Nováček
Re: DF mini Spirit
Obracím se na vás mládenci s prosbou o pomoc s nastavením jednoduchého FC, který je v malém samokřídle DF mini Spirit:
https://www.aliexpress.com/item/4000904126116.html
Sehnal jsem toto samokřídlo z druhé ruky bez návodu a proto tápu při nastavení jeho FC. Vlastním již podobné malé samokřídlo KINGKONG/LDARC Tiny Wing 450X s podobným jednoduchým FC, kde CH5 má funkci ARM (ON/OFF) a CH6 má funkci výběru letových režimů (manual/stabilizace s omezením náklonu/stabilizace bez omezení). Zkusil jsem tedy ve vysílači FrSky Taranis nastavit stejně kanály i pro toto samokřídlo DF mini Spirit, ale marně. V režimu "manual" sice model reaguje na všechny povely, ale při přepnutí přepínače pro CH6 do jakékoliv jiné pozice se elevony pouze přesunou do maximálních opačných výchylek a šlus, už se nehnou.
Případně by mi pomohlo, pokud by někdo znal odkaz na manuál k tomuto samokřídlu.
Díky za pomoc!
https://www.aliexpress.com/item/4000904126116.html
Sehnal jsem toto samokřídlo z druhé ruky bez návodu a proto tápu při nastavení jeho FC. Vlastním již podobné malé samokřídlo KINGKONG/LDARC Tiny Wing 450X s podobným jednoduchým FC, kde CH5 má funkci ARM (ON/OFF) a CH6 má funkci výběru letových režimů (manual/stabilizace s omezením náklonu/stabilizace bez omezení). Zkusil jsem tedy ve vysílači FrSky Taranis nastavit stejně kanály i pro toto samokřídlo DF mini Spirit, ale marně. V režimu "manual" sice model reaguje na všechny povely, ale při přepnutí přepínače pro CH6 do jakékoliv jiné pozice se elevony pouze přesunou do maximálních opačných výchylek a šlus, už se nehnou.
Případně by mi pomohlo, pokud by někdo znal odkaz na manuál k tomuto samokřídlu.
Díky za pomoc!
RC model: Beta 1400
RC vysílač: FrSky Taranis X9+
FPV brýle: SkyZone Sky02s
RC vysílač: FrSky Taranis X9+
FPV brýle: SkyZone Sky02s