Více informací na aviatickapout.cz
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Aviatická pouť 2014
Aviatická pouť 2014
Ahoj. Tak nějak náhodou jsem narazil na to, že tento víkend se koná Aviatická Pouť v Pardubicích. Tak kdo chcete jet, tak je to už tento víkend (31.5 - 1.6).
-
- Plodný uživatel
Re: Aviatická pouť 2014
Jedeš? mě štve že to nejlepší co mělo být,nebude....
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
Asi bych jel, už jsem tam dlouho nebyl... ale na víkend pro Pardubice je hlášen déšť a to se mi zas moc nechce. Fotit se pak moc nedá, pozemní ukázky asi taky budou omezené (nebo jestli se vojáci budou plazit v kalužích vody nevím). No, třeba se ještě počasí aspoň na jeden den víkendu umoudří.
-
- Plodný uživatel
Prý v sobotu má být lépe no hele,minulý rok propršelo oba dva dny a vojáci byli jedni z mála kdo to nevzdal
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Jel bych tam jen kvůli Corsair F4U, Mustang P-51 a Spitfire. Ale ta P-38 mne štve, ta by byla taky suprová. Nejspíš asi nepojedu, nějak na to nemám čas ani peníze, přeci jenom to není jen vstupné se tam dostat.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.