Aviatická pouť 2011
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Aviatická pouť 2011
Chlapi, byl jste někdo na AP 2011 a udělal nějaký pěkný fotky? Já jsem tam letos nebyl a docela by mě zajímalo, jaký to bylo.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
Re: Aviatická pouť 2011
Já jsem tam byl a příště mi asi bude stačit sledování na ČT24
Komerce, davy lidí, VIPismus...
Nějaké fotky jsem udělal...
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný! Oni to dávali v TV??powder píše:Já jsem tam byl a příště mi asi bude stačit sledování na ČT24
ja tam byl loni a presne kvuli tomuhle sem letos nesel. loni navic totalne selhali poradatele ohledne obcerstveni, v celym arealu bylo JEDNO misto kde meli pivo a limonadu (ostatni stanky meli zakazano prodavat napoje!!!!).powder píše:Já jsem tam byl a příště mi asi bude stačit sledování na ČT24
Jo loni jsme byli taky. Nakonec tam přijeli hasiči a dávali vodu zadarmo, aby lidi úplně nepadli.
Nějaké živé vstupy a taky střihák ve zprávách (čt24)Karas píše:... Oni to dávali v TV??
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
No počkej, to je z loňska.powder píše:Nějaké živé vstupy a taky střihák ve zprávách (čt24)Karas píše:... Oni to dávali v TV??
Jinak mě davy lidí až tak nevadí. Loni jsme byli poprvé a docela se mi to líbilo, troufám si říct, že lepší jak CIAF (nýnější). To občerstvení opravdu nezvládali, ve frontě jsme čekali snad 20 minut a proto jsem nestihl start FW 190
Ty hasiči tam jezdili s "rozprašovačem", jelikož bylo pekelný vedro a lidi se tam chodili osvěžit. Ta cisterna s pitnou vodou byl taky dobrý nápad.
jinak s tim ME 109Bf je to podvod, to neni ME 109Bf, protoze ty se zadny nezachovaly, spojenci je v nadseni vsechny rozmelcovali. To co ted lita jako ME109Bf jsou spanelsky http://en.wikipedia.org/wiki/Hispano_Aviacion_Ha_1112 Buchon, coz je neco jako nase Avia S199, tj. po valce z draku stodevitky postaveny letadla.
Pozna se to podle toho ze ty Buchony maj vpredu pod motorem ovalnej otvor , je to kvuli tomu ze tam jsou jiny motory nez byly ve 109ce.
Pozna se to podle toho ze ty Buchony maj vpredu pod motorem ovalnej otvor , je to kvuli tomu ze tam jsou jiny motory nez byly ve 109ce.
To já vim... Dal jsem link na první co jsem našel. Ale na ČT24 dávali v ten den aktuální zpravodajstvíKaras píše:No počkej, to je z loňska.