Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Aviatická pouť 2014

Zde je místo pro již ukončené akce, kde můžete zveřejnit vaše fotografie a pochlubit se vašimi zážitky.
Odpovědět
zdekar
Zkušený

Aviatická pouť 2014

Příspěvek od zdekar »

Ahoj. Tak nějak náhodou jsem narazil na to, že tento víkend se koná Aviatická Pouť v Pardubicích. Tak kdo chcete jet, tak je to už tento víkend (31.5 - 1.6).
Více informací na aviatickapout.cz

Obrázek

tomáš-lično
Plodný uživatel

Re: Aviatická pouť 2014

Příspěvek od tomáš-lično »

Jedeš? :) mě štve že to nejlepší co mělo být,nebude....
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Asi bych jel, už jsem tam dlouho nebyl... ale na víkend pro Pardubice je hlášen déšť a to se mi zas moc nechce. Fotit se pak moc nedá, pozemní ukázky asi taky budou omezené (nebo jestli se vojáci budou plazit v kalužích vody nevím). No, třeba se ještě počasí aspoň na jeden den víkendu umoudří.

tomáš-lično
Plodný uživatel

Příspěvek od tomáš-lično »

Prý v sobotu má být lépe :) :) no hele,minulý rok propršelo oba dva dny a vojáci byli jedni z mála kdo to nevzdal :D
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Jel bych tam jen kvůli Corsair F4U, Mustang P-51 a Spitfire. Ale ta P-38 mne štve, ta by byla taky suprová. Nejspíš asi nepojedu, nějak na to nemám čas ani peníze, přeci jenom to není jen vstupné se tam dostat. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Odpovědět

Zpět na „Minulé“