Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Prodám regulátory

Máte doma něco, co se plete v šuplíku a chcete to předat dál buď výměnou za peníze či jiný produkt? Zde je to správné místo.
Pravidla fóra
1. Nadpis tématu v bazaru bude uveden následovně: Prodám - inzerovaná věc, Koupím - inzerovaná věc, nebo Vyměním - inzerovaná věc.
2. Po ukončení platnosti inzerátu je nutné doplnit do nadpisu jeho stav - Prodáno/Zakoupeno/Vyměněno.
3. Je zakázáno využívat bazar pro hromadný prodej.
4. Provozovatelé fóra nejsou zodpovedni za prodej v bazaru, odpovědnost je pouze na jeho uživatelích.
Odpovědět
REX
Mazák

Prodám regulátory

Příspěvek od REX »

Nějak se mě to doma nekontrolovaně rozmnožilo :lol: a nemám pro ně prozatím využití, proto bych chtěl poslat dál a investovat do jiných věcí k modelařině.

Dualsky XC-45-Lite, pozor pouze pro napájení 2-3 Li-Po! 400kč, nerozbalený-PRODÁNO
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/571549/

Jeti SPIN 22, 800kč, rozbalený, nepoužitý, pouze zkrácené kabely k motoru-PRODÁNO
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/571552/upravit/

...tak kdyby měl někdo zájem, ozvěte se ;)
Naposledy upravil(a) REX dne 31 kvě 2014 10:58, celkem upraveno 1 x.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

REX
Mazák

Re: Prodám regulátory

Příspěvek od REX »

SPIN je prodaný, už mám k dispozici jen ten Dualsky.
A vlastně ještě dva kusy Turnigy Plush 10A z Hortena, který mi nelítá. Tak kdyby někdo potřeboval takto malý regl na hned, tak mi doma leží v šuplíku. Cena dohodou-čínská :lol:

REX
Mazák

Re: Prodám regulátory

Příspěvek od REX »

Tak už je prodaný i ten Dualsky a mám doma jen ty dva 10A Plushe. Ale ty až tak moc k prodeji nehrotím....
Kdyby byl ale zájem, leží mi tu zatím zbytečně.

Odpovědět

Zpět na „Prodám či vyměním“