:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Prodám 4G LTE modem

Máte doma něco, co se plete v šuplíku a chcete to předat dál buď výměnou za peníze či jiný produkt? Zde je to správné místo.
Pravidla fóra
1. Nadpis tématu v bazaru bude uveden následovně: Prodám - inzerovaná věc, Koupím - inzerovaná věc, nebo Vyměním - inzerovaná věc.
2. Po ukončení platnosti inzerátu je nutné doplnit do nadpisu jeho stav - Prodáno/Zakoupeno/Vyměněno.
3. Je zakázáno využívat bazar pro hromadný prodej.
4. Provozovatelé fóra nejsou zodpovedni za prodej v bazaru, odpovědnost je pouze na jeho uživatelích.
Odpovědět
LEON
Admin
Admin

Prodám 4G LTE modem

Příspěvek od LEON »

Válí se mi doma dva 4G LTE modemy na SIM karty.
Ten bílej je Vodafone, ale netuším jestli je ještě funkční. Sice kdysi fungoval, ale pak se mi spoustu let jen válel v komoře.
Cena 170kč (včetně poštovného, pokud to bude Zásilkovna)

Ten černej je TP-Link, přesné označení si už nepamatuji, funkční, do poslední chvíle jsem na něm fungoval. Měl nižší pingy než ten bílý od Vodafone, proto jsem si ho pořizoval (on-line hry). Případnému zájemci nafotím i příslušenství - trafo, kabely...
Cena: 300kč (včetně poštovného, pokud to bude Zásilkovna)

K tomu TP-linku můžu nechat i směrovou anténu, pokud bude mít někdo zájem, tak ji ještě nafotím.
Cena: 300kč (včetně poštovného, pokud to bude Zásilkovna)

Obrázek
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Prodám či vyměním“