Vrtulníček pro začátečníka

Nejvhodnější začátečnické modely a pomoc s problémy při jejich zprovoznění
Puma163
Plodný uživatel

Re: Vrtulníček pro začátečníka

Příspěvek od Puma163 »

Tak tak. Já jsem právě ani mlsdýmu nebránil z roho to autíčko dělat. Taky se mu to mrcasilo po zemi a letělo na jednu stranu. Dostal peníze na narozky, tak si to koupil no. Horší ale je, že se mu vrtulníky zalíbily ::)))) Ale to si počká :::::::::))))))))))
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

tomíno
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomíno »

kdyz sem sundaval pastorky tak sem to nejdriv poradne nahral horakem a pak sel sundat krasne. ale bacha aby ti nezmek natolik ze ho splacnes :D na zalepeni je nejlepsi ten tvrdej loctite (myslim ze cervenej). u vterinaku je problem ze nedrzi na kovu a pokud mas moc malou vuli tak to vetsinou ani nenarazis. nekdo pouzival i lak na nehty a prej to drzi jak das :D
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20

frantaletec
Plodný uživatel

Příspěvek od frantaletec »

Bohužel to nebudu ani potřebovat,protože motorky co jsem měl schovaný jsou jiný. :(

Puma163
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

Našel jsem ty trosky, ti to vyfotím a pokud budeš chtít, tak ti to pošlu jako předjarní veledar ::))) Jsou tam ty motorky a točí se to. :lol: jsem se mladýho ptal a souhlasí že to může z domu bez zisku :D :::)))) jak budu mět chviličku tak to vyfotím.
Přílohy
Je to ono? normálně to šlape, svítí, točí a reaguje na ovladač. :) Napiš jestli to chceš případně.
Je to ono? normálně to šlape, svítí, točí a reaguje na ovladač. :) Napiš jestli to chceš případně.
DSC_00181.jpg (132.35 KiB) Zobrazeno 4096 x
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

frantaletec
Plodný uživatel

Ahoj.Promin,že jsem včas nereagoval,ale šel jsem brzy spát,jsem nastydlej.Jseš moc hodnej,ale vypadá,že je to uplně z jinýho a hlavně trohu většího vrtulníku.Myslím si že by to nepasovalo.Franta.

Ps:ještě mě napadlo,jestli by jsi mohl změřit pruměr motorku.Třeba bych je tam mohl dát.

Puma163
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

Průměr motorku je cca 7 mm :)

frantaletec
Plodný uživatel

Jo,tak to jsou přesně ony.Stačilo,by mi kdyby jsi mi poslalto vše,ale bez vysílače.Zkusil bych to vymněnit,jesli se mi to nerozpadne tak,že už to nedám dohromady.Pošlu ti adresu na SZ.

Puma163
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

Já si to myslel, že to budou ony. On je ten pajšl funkční, třeba rozchodíš to co ti pošlu, možná nějak. Vysílač nepotřebuju, ti to pošlu jak to je. ::)))) Uvidíš co použiješ. Napiš tu adresu. ::))) Škoda, že z toho zlikvidoval mladej tu horní vrtulu.

tomíno
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomíno »

tohle by se dalo sehnat jako ocasni motorek do nejaky prcka. bys tam moh za par kacek koupit lepsi
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20

frantaletec
Plodný uživatel

Tomíno,Zase jsem to celý rozdělal a motorky se točí.Takže chyba je jinde.Už jsem tu reinkarnaci vzdal. :(

Odpovědět

Zpět na „4 - Jaký zvolit první RC model?“