Vrtulníček pro začátečníka
Re: Vrtulníček pro začátečníka
Tak tak. Já jsem právě ani mlsdýmu nebránil z roho to autíčko dělat. Taky se mu to mrcasilo po zemi a letělo na jednu stranu. Dostal peníze na narozky, tak si to koupil no. Horší ale je, že se mu vrtulníky zalíbily ::)))) Ale to si počká :::::::::))))))))))
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
kdyz sem sundaval pastorky tak sem to nejdriv poradne nahral horakem a pak sel sundat krasne. ale bacha aby ti nezmek natolik ze ho splacnes na zalepeni je nejlepsi ten tvrdej loctite (myslim ze cervenej). u vterinaku je problem ze nedrzi na kovu a pokud mas moc malou vuli tak to vetsinou ani nenarazis. nekdo pouzival i lak na nehty a prej to drzi jak das
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20
-
- Plodný uživatel
Bohužel to nebudu ani potřebovat,protože motorky co jsem měl schovaný jsou jiný.
Našel jsem ty trosky, ti to vyfotím a pokud budeš chtít, tak ti to pošlu jako předjarní veledar ::))) Jsou tam ty motorky a točí se to. jsem se mladýho ptal a souhlasí že to může z domu bez zisku :::)))) jak budu mět chviličku tak to vyfotím.
- Přílohy
-
- Je to ono? normálně to šlape, svítí, točí a reaguje na ovladač. :) Napiš jestli to chceš případně.
- DSC_00181.jpg (132.35 KiB) Zobrazeno 4102 x
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=
-
- Plodný uživatel
Ahoj.Promin,že jsem včas nereagoval,ale šel jsem brzy spát,jsem nastydlej.Jseš moc hodnej,ale vypadá,že je to uplně z jinýho a hlavně trohu většího vrtulníku.Myslím si že by to nepasovalo.Franta.
Ps:ještě mě napadlo,jestli by jsi mohl změřit pruměr motorku.Třeba bych je tam mohl dát.
Ps:ještě mě napadlo,jestli by jsi mohl změřit pruměr motorku.Třeba bych je tam mohl dát.
Průměr motorku je cca 7 mm
-
- Plodný uživatel
Jo,tak to jsou přesně ony.Stačilo,by mi kdyby jsi mi poslalto vše,ale bez vysílače.Zkusil bych to vymněnit,jesli se mi to nerozpadne tak,že už to nedám dohromady.Pošlu ti adresu na SZ.
Já si to myslel, že to budou ony. On je ten pajšl funkční, třeba rozchodíš to co ti pošlu, možná nějak. Vysílač nepotřebuju, ti to pošlu jak to je. ::)))) Uvidíš co použiješ. Napiš tu adresu. ::))) Škoda, že z toho zlikvidoval mladej tu horní vrtulu.
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tohle by se dalo sehnat jako ocasni motorek do nejaky prcka. bys tam moh za par kacek koupit lepsi
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
-
- Plodný uživatel
Tomíno,Zase jsem to celý rozdělal a motorky se točí.Takže chyba je jinde.Už jsem tu reinkarnaci vzdal.